Πολιτική

Ραγδαίες ανακατατάξεις στο τηλεοπτικό τοπίο: Κατέρρευσε στις μετρήσεις ο ΑΝΤΕΝΝΑ: Δεύτερο το Mega και πρώτος ο Σκάι με το Survivor…

Καταποντίστηκε ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤΕΝΝΑ την Κυριακή με αποτέλεσμα να οργιστεί ο ιδιοκτήτης του Θοδωρής Κυριακού, ο οποίος λέγεται πως αναμένεται να ανακοινώσει σκληρές αποφάσεις. Ξόδεψε εκατομμύρια ευρώ και βλέπει το MEGA να τον περνά τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας.

Τα νούμερα της τηλεθέασης είναι καταθλιπτικά και αυτό επηρεάζει και τις διαφημίσεις, οι οποίες σημείωσαν κατακόρυφη μείωση. Από την άλλη πλευρά, το MEGA που ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ να κλείσουν οι ίδιοι οι μέτοχοί του, βρέθηκε την Κυριακή στη δεύτερη θέση κάνοντας εντυπωσιακά νούμερα.

Χιλιάδες τηλεθεατές έσπευσαν και πάλι να δουν τις σειρές του εγκαταλείποντας τα άλλα κανάλια, που πέταξαν εκατομμύρια σε εκπομπές και σειρές που δεν τις βλέπει κανείς. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ΑΝΤΕΝΝΑ παραλίγο να τερμάτιζε τελευταίος αν δεν υπήρχε η ΕΡΤ2. Το Μέγκα πέρασε το Σταρ του κ. Βαρδινογιάννη, τον Alpha, την ΕΡΤ1 και το Εψιλον του κ. Ιβάν Σαββίδη.

hellasjournal.com

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ