Εσωτερική Ασφάλεια

«Πόλεμος» αστυνομικών με τσιγγάνους στο Πυρί Θηβών - Τραυματίστηκε αστυνομικός - Δεν έγιναν προσαγωγές!

Για πολλοστή φορά, η περιοχή γύρω από τον καταυλισμό τσιγγάνων στο Πυρί της Θήβας μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, το απόγευμα της Τρίτης, καθώς οι ένοικοί του άρχισαν να πυροβολούν με καραμπίνες στον αέρα και να πετούν πέτρες εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι ένα από τους αστυνομικούς!

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, όμως τα επεισόδια συνεχίστηκαν για αρκετή ώρα στην περιβόητη «γέφυρα του τρόμου», έξω από τον καταυλισμό, όπου έχουν γίνει εκατοντάδες ληστείες και κλοπές! Οι τσιγγάνοι διέκοψαν την κυκλοφορία των οχημάτων και κατέλαβαν το οδόστρωμα , σε ένδειξη διαμαρτυρία για τις συλλήψεις φυγόποινων ενοίκων του καταυλισμού και άλλων που εμπλέκονται σε κλοπές.

Οι συγκεντρωμένοι άναψαν φωτιές στο οδόστρωμα και «βομβάρδισαν» με πέτρες τους αστυνομικούς, ενώ προκάλεσαν μεγάλες ζημιές και στα οχήματα μιας παρακείμενης επιχείρησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Με την επέμβαση ισχυρής αστυνομικής δύναμης που κατάφερε να τους απομακρύνει από τη γέφυρα, τα επεισόδια πήραν τέλος, χωρίς όμως να γίνουν προσαγωγές ή συλλήψεις.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...