Κόσμος

Προσοχή, σκληρές εικόνες! Πήγε να χαϊδέψει σκύλο κι εκείνος της κομμάτιασε το πρόσωπο

Η Σούζελ Μάκιντος, πηγε με την παρέα της για κάμπινγκ στο Πέμπερτον, όπου δεν πιάνουν σήμα τα κινητά τηλέφωνα και το κοντινότερο σπίτι απείχε τουλάχιστον μια ώρα δρόμο.

Ένας από τα μέλη της παρέας έφερε μαζί του και τον σκύλο του. Έπαιξαν μαζί του και μετά τον έβαλαν να κοιμηθεί στο αυτοκίνητο. «Πήγα πάρω κάτι από το αυτοκίνητο. Χάιδεψα τον σκύλο, αλλά μου όρμηξε στο πρόσωπο. Δεν έκανα κάτι για να τον προκαλέσω. Έπεσα πίσω κι ένιωσα τη μύτη μου να κρέμεται. Το πλευρό του προσώπου μου και το στόμα μου είχαν ξεριζωθεί. Έμοιαζα με τον Joker.»

Η κοπέλα ανήρτησε στο Instagram μια σοκαριστική φωτογραφία που τράβηξε στο νοσοκομείο λίγο μετά την επίθεση κι ευχαριστεί τους περίπου 15.000 ακολούθους της για τη συμπαράστασή τους, χωρίς την οποία «δεν θα τα είχε καταφέρει».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...