Κοινωνία

Προσοχή: Σε αυτούς τους σταθμούς κλείνουν οι μπάρες

Βρισκόμαστε πλέον στην τελική ευθεία για τη μετάβαση στο ηλεκτρονικό εισιτήριο και η ΣΤΑΣΥ αποφάσισε να κλείσει από σήμερα τις μπάρες σε 16 σταθμούς του Μετρό. Οι μπάρες αναμένεται να κλείσουν σύντομα και στη γραμμή του τρένου Πειραιάς – Κηφισιά, όμως υπάρχει έλλειψη του απαραίτητου προσωπικού.

Ήδη από την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησε το προσωρινό κλείσιμο και των πυλών ΑΜΕΑ πιλοτικά σε συγκεκριμένους σταθμούς ώστε να δουν κατά πόσο το επιβατικό κοινό είναι έτοιμο για την εποχή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Η απόφαση αυτή της ΣΤΑΣΥ συνάντησε την αντίδραση συνδικαλιστών, οι οποίοι προειδοποίησαν για προβλήματα λόγω δυσλειτουργιών και εκκρεμοτήτων του συστήματος του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Από σήμερα Τρίτη (15/05) και τις 10 το πρωί θα κλείσουν όλες οι μπάρες στους σταθμούς από Εθνική Άμυνα έως Σύνταγμα στην γραμμή 3 και από Σεπόλια έως Δάφνη στη γραμμή 2.

Το καθολικό κλείσιμο θα συνεχιστεί το πρωί της Τετάρτης, όπου αναμένεται να κλείσουν οι μπάρες στους σταθμούς του Νέου Κόσμου, του Σταθμού Λαρίσης, καθώς και του Μεγάρου Μουσικής.

Όσον αφορά τους σταθμούς Μοναστηράκι, Ομόνοια και Πανεπιστήμιο οι μπάρες θα παραμείνουν ανοικτές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...
Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ