Εσωτερική Ασφάλεια

Προκαλεί ο Αλβανός δραπέτης: Τα λέμε στην επόμενη απόδραση

Την επόμενη απόδρασή του φαίνεται πως έχει ήδη στο μυαλό του, ένας εκ των δύο δραπετών του Πειραιά. Την στιγμή που πάνοπλοι αστυνομικοί οδηγούσαν τους δύο δραπέτες από το γραφείο του εισαγγελέα σε αυτό του ανακριτή, γύρισε στους δημοσιογράφους και είπε προκλητικά: «Άντε με το καλό να τα πούμε στην επόμενη απόδραση».

Οι δύο κακοποιοί, οι οποίοι απέδρασαν την Τετάρτη, 9 Μαΐου, από το λιμάνι κατά τη διάρκεια μεταγωγής και συνελήφθησαν την Παρασκευή, 11 Μαΐου, οδηγήθηκαν χθες, 12 Μαΐου στον ανακριτή για να απολογηθούν.

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως, οι δύο αδίστακτοι κακοποιοί τηρούν αρνητική στάση και δεν απαντούν τίποτα στις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών. Και κυρίως στο βασικό ερώτημα για το ποιος τους βοήθησε.

Οι Αρχές θεωρούν πως πίσω από την απόδραση κρύβεται κάποια ισχυρή ομάδα της νύχτας, ενόψει του πολέμου που έχει ξεσπάσει στους κόλπους της νύχτας μετά και τις τελευταίες δολοφονίες, ενώ το πιστόλι που βρέθηκε πάνω τους εξετάζεται στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

 

https://www.youtube.com/watch?v=GQre2EPJ4b8

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...