Κοινωνία

Ποιος απαγορεύει στον Σφακιανάκη να ερμηνεύει τα τραγούδια του;

Η είδηση έσκασε τώρα, τις τελευταίες ώρες και έχει προκαλέσει σεισμό στον καλλιτεχνικό χώρο - Ο συνθέτης Γιώργος Μουκίδης ανακοινώνει ότι στέλνει εξώδικο στον Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος έχει ερμηνεύσει μεγάλες του επιτυχίες.

Η είδηση έρχεται λίγες μέρες μετά τη σφοδρή και άδικη ομολογουμένως επίθεση που δέχθηκε ο Νότης Σφακιανάκης από Αλβανούς τραγουδιστές με αφορμή τη συναυλία του στα Τίρανα.

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που ο γνωστός συνθέτης αποφασίζει να κινηθεί νομικά έναντι στον τραγουδιστή, ωστόσο εικάζεται ότι η ενέργειά του έχει να κάνει με την εμφάνιση του καλλιτέχνη στην Αλβανία πριν από μερικές ημέρες και οι αντιδράσεις που προκάλεσε.

 

Στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Γιώργος Μουκίδης έγραψε:

«Με εξώδικο που θα επιδοθει-κοινοποιηθεί τις αμέσως προσεχείς ημέρες ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ την δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών μου απο τον τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη».

Επίσης είχε προηγηθεί μια ανάρτηση σε κόκκινο φόντο με μαύρα γράμματα που φαίνεται να έχουν σημειολογική αναφορά και στην οποία έγραφε:

«ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών μου κ. Νότη Σφακιανάκη».

Ο Γιώργος Μουκίδης έχει υπογράψει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Νότη Σφακιανάκη, όπως τα «Δεν σε χρειάζομαι», «Δεν μπορώ να καταλάβω», «Ένα γράμμα», «Η Στέλλα η Σμυρνιά», «Μια ματιά σου μόνο φτάνει»

και άλλα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...