Πολιτική

Παραιτήθηκε ο Κώστας Πυλαρινός – Διαμαρτυρία για τη διαχείριση της Κυβέρνησης στο Σκοπιανό

Παραιτήθηκε από την προεδρία της Ένωσης των τέως Βουλευτών-Ευρωβουλευτών ο Κώστας Πυλαρινός, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τους χειρισμούς τής κυβέρνησης στο θέμα της πΓΔΜ.

Παραιτήθηκε από πρόεδρος της Ένωσης των τέως Βουλευτών και Ευρωβουλευτών ο Κωνσταντίνος Πυλαρινός διαμαρτυρόμενος για την διαχείριση στο θέμα του ονόματος των Σκοπίων. Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και στενός συνεργάτης του αείμνηστου Κώστα Μητσοτάκη υπέβαλε την παραίτησή του χθες κατά την τακτική γενική συνέλευση της Ένωσης που εξέδωσε ένα έντονο καταδικαστικό ψήφισμα για την διαχείριση του «Μακεδονικού».

Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και πρόεδρος της Ένωσης αναφέρει ότι η παραίτησή του είναι μήνυμα οργής και αυτονόητη πράξη καθήκοντος ενός Έλληνα πολίτη για την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας σε σφετεριστές -πλαστογράφους της Ιστορίας.

«Αρνούμαι να παρακολουθήσω την διαδικασία εκχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας»

Ο κ. Κώστας Πυλαρινός αναφέρει συγκεκριμένα στη δήλωση του ότι «σεβόμενος την αιματοβαμμένη από θυσίες ιστορία της Μακεδονίας μας, την τιμή και τους πενηντάχρονους αγώνες των Συναδέλφων μου, αρνούμαι να παρακολουθώ από την θέση του Προέδρου της Ένωσης την διαδικασία εκχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας, σε σφετεριστές και πλαστογράφους της ιστορίας, οι οποίοι με μεθοδεύσεις επαίσχυντες και δόλιες, και τη στήριξη ανεύθυνων παραγόντων της διεθνούς σκηνής, συντηρούν ένα μακροχρόνιο, εις βάρος της Ελλάδος, επεκτατικό αλυτρωτισμό. Η παραίτησή μου είναι μήνυμα οργής ενός Έλληνα πολίτη και αυτονόητη πράξη καθήκοντος.»

Τα μέλη της Ένωσης εάν και ζήτησαν από τον κ. Πυλαρινό να μην επιμείνει στην παραίτηση του από την θέση του προέδρου αυτός λέγοντας πως είναι η απόφασή του είναι αμετάκλητη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές