Στρατός Ξηράς

Πανελλήνιες 2018: Αγωνίσματα και όρια επίδοσης για τις Στρατιωτικές Σχολές

Τα αγωνίσµατα καθώς επίσης τα κατώτερα και ανώτερα, κατά περίπτωση, όρια επίδοσης ανα Σχολή, που πρέπει να πετύχει ο υποψήφιος -ανεξαρτήτως φύλου -για να κριθεί κατάλληλος ή κατάλληλη στις Αθλητικές Δοκιμασίες που προβλέπονται για κάθε Σχολή περιλαμβάνει η Προκήρυξη για τις Στρατιωτικές Σχολές για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.

Οι υποψήφιοι -ες έχουν δικαίωµα για τους δρόµους µίας (1) προσπάθειας και για τα άλµατα και τις ρίψεις τριών (3) προσπαθειών. Στη ρίψη σφαίρας, ως τελική επίδοση υποψηφίου-ας ορίζεται ο µέσος όρος του αθροίσµατος της καλύτερης επιµέρους επίδοσης µε το αριστερό και µε το δεξί χέρι µε τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις για όλους τους υποψηφίους-ες.

Τονίζεται ότι η υποβολή της Αίτησης και Δικαιολογητικών για τους Έλληνες του εσωτερικού που θέλουν να διαγωνιστούν και να επιλεγούν ως Σπουδαστές-τριες στα Ανώτατα Στρατιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΣΕΙ), στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ), στη Σχολκή Ναυτικών Δοκίµων (ΣΝΔ), στη ΣχολήΙκάρων (ΣΙ), στις Σχολές Αξιωµατικών Σωµάτων (ΣΣΑΣ) και Αξιωµατικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ) και των Ανωτέρων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωµατικών (ΑΣΣΥ), Στρατού Ξηράς (ΣΜΥ), Πολεµικού Ναυτικού (ΣΜΥΝ) και Πολεµικής Αεροπορίας (ΣΜΥΑ), ακαδηµαϊκού έτους 2018-2019»" ότι μπορεί να γίνει έως την μεθεπόμενη Πέµπτη 10 Μαΐου 2018.

Δείτε τον πίνακα με όλα τα αγωνίσματα 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...