Κοινωνία

Ο οδηγός της φονικής νταλίκας στον Κηφισό είχε πιαστεί μεθυσμένος και πριν δύο μήνες


Στα δίχτυα της Τροχαίας είχε πέσει και πάλι πριν από δύο μήνες ο 64χρονος οδηγός της νταλίκας που τα ξημερώματα της Τετάρτης υπό την επήρεια αλκοόλ έχασε τον έλεγχο του βαρέος οχήματος, έσπασε τη νησίδα και βρέθηκε από το ρεύμα Αθηνών - Λαμίας στο αντίθετο παρασύροντας δύο ΙΧ αυτοκίνητα και στέλνοντας στο θάνατο τους δύο οδηγούς ηλικίας 60 και 65 ετών και στην εντατική του Αττικού Νοσοκομείου την 34χρονη γυναίκα συνοδηγό κόρη του ενός θύματος.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, ο οδηγός είχε εντοπιστεί από άντρες της Τροχαίας Δυτικής Αττικής να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ, όμως ήταν λίγο πάνω από το επιτρεπτό όριο, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να μην του αφαιρέσουν το δίπλωμα, αλλά να του κόψουν πρόστιμο 200 ευρώ.

Ο 64χρονος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα και όλα δείχνουν ότι δεν θα απολογηθεί, αλλά θα πάρει προθεσμία, προκειμένου να ετοιμάσει με τον συνήγορο του την απολογία του και ως τότε θα παραμείνει στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ. Χθες στους αξιωματικούς της Τροχαίας δεν θέλησε να πει πολλά και έμοιαζε χαμένος σε έναν δικό του κόσμο.

Αρχικά φέρεται να υποστήριξε πως δεν οδηγούσε αυτός το βαρύ όχημα, μετά όμως άλλαξε και είπε ότι δεν κατάφερε να το ελέγξει για άγνωστο λόγο και έτσι, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με δύο αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να παρασύρει δύο οχήματα και να χάσουν τη ζωή τους οι δύο οδηγοί και να χαροπαλεύει στην Εντατική του Αττικού νοσοκομείου η 34χρονη γυναίκα.

 

https://www.youtube.com/embed/RIb1dup6A9w

Ψάχνουν το φορτηγό

Πραγματογνώμονες, αναμένεται να κάνουν φύλλο και φτερό το φορτηγό προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει κάποιο μηχανικό πρόβλημα ή παρουσιάζει κάποια βλάβη. Όπως είπε ο ίδιος ο οδηγός στους αστυνομικούς είχε ξεκινήσει από τον Πειραιά, με το βαρύ όχημα κενό φορτίου για να πάει σε ένα εργοστάσιο περίπου 30 χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα για να φορτώσει. Παράλληλα, οι αξιωματικοί προσπαθούν να δουν τη διαδρομή της νταλίκας, πότε δηλαδή εισήλθε στη χώρα και την πορεία του από το εργοστάσιο μέχρι την στιγμή του τροχαίου στον Κηφισό. Πληροφορίες αναφέρουν πως παρουσιάστηκε αναντιστοιχία στον αριθμό πλαισίου με την άδεια κυκλοφορίας. Κάτι που όμως ερευνάται σε βάθος έτσι ώστε οι αστυνομικοί να έχουν ξεκάθαρη εικόνα.

Τα θύματα του μοιραίου τροχαίου

Είχε χάσει γιο και αδερφό σε τροχαία ο οδηγός της νταλίκας

Δύο τροχαία του παρελθόντος “πήραν” από τον 64χρονο οδηγό της νταλίκας δύο από τους πιο αγαπημένους του ανθρώπους. Τον γιο και τον αδερφό του... "Ο αδερφός μου δεν ξέρω αν θα το ξεπεράσει ποτέ. Μεγάλωσε στα φορτηγά από μικρό παιδάκι, καθώς ο πατέρας μου είχε φορτηγά. Ήταν η κακιά η ώρα μάλλον, δεν ξέρω τι να πω. Έχασε το παιδί του πριν δέκα χρόνια σε τροχαίο" είπε η αδερφή του. Το νεαρό τότε παιδί έχασε τον έλεγχο της μηχανής του με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, ενώ από τροχαίο “έφυγε” και το άλλο σημαντικό πρόσωπο της ζωής του ο αδερφός του. Δύο απώλειες που όπως λένε οι δικοί του άνθρωποι δεν κατάφερε να ξεπεράσει ποτέ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές