Αθλητισμός

Ο Ιβάν Σαββίδης ραίνει ασταμάτητα με γαρύφαλλα την Πάολα, γιορτάζοντας τη νίκη του ΠΑΟΚ (βίντεο)


Σαν μικρά παιδιά πανηγύρισαν ο Ιβάν Σαββίδης, οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Το βράδυ της Κυριακής το… έκαψαν στο νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου εμφανίζεται η Πάολα.

Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν εκείνος που κυριολεκτικά έκλεψε την παράσταση στο γλέντι του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου Κυπέλλου Ελλάδας. Όχι μόνο γιατί έρανε με… δεκάδες δίσκους λουλούδια την Πάολα ενώ εκείνη τραγουδούσε ένα ποντιακό τραγούδι. Κυρίως με τα όσα είπε όταν πήρε το μικρόφωνο για να μιλήσει τους παίκτες.
https://www.youtube.com/embed/oLn-BN8ui7U
https://www.youtube.com/embed/5SDy_YeNYKg
https://www.youtube.com/embed/vh-VCKwiKDg
Το γλέντι ξεκίνησε μόλις η Πάολα βγήκε στη σκηνή και όσοι βρίσκονταν στο κέντρο άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα. Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ανέλαβε στη συνέχεια ρόλο… παρουσιαστή και ζήτησε από τον Ιβάν Σαββίδη την παραμονή του αρχηγού Στέλιου Μαλεζά στην ομάδα. Κι ο πρόεδρος, χατίρι δεν χάλασε. Και από την πίστα ανακοίνωσε την… ανανέωση συμβολαίου!
https://twitter.com/PAOK_FC/status/995799407818936320?ref_src=twsrc%5Etfw

https://www.youtube.com/embed/KTM-n2bnI1w
Έριξε… «βόμβες» ο Ιβάν Σαββίδης

Ο Ιβάν Σαββίδης ανέβηκε στη σκηνή για να κάνει τον απολογισμό της χρονιάς. Και όσα είπε χαρακτηρίζονται… «βόμβες». Αρχικά, αποθέωσε τον Ράζβαν Λουτσέσκου. «Κράτησες την ψυχολογία των παικτών σε υψηλά επίπεδα παρόλα όσα συνέβησαν» είπε στον Ρουμάνο τεχνικό. Και έδωσε εντολή στη… Μαρία (σ.σ. Γκοντσάρεβα, οικονομική διευθύντρια της ΠΑΕ) να ακούσει ότι ο Λουτσέσκου θα έχει απεριόριστο μπάτζετ και ό,τι ζητήσει για να χτίσει τον ΠΑΟΚ της επόμενης σεζόν. «Θα έχεις απεριόριστο μπάτζετ, ότι μου ζητήσεις», του είπε.

Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου του Βορρά ζήτησε από τους γιους του να υποσχεθούν πως θα ολοκληρώσουν την ανέγερση της νέας Τούμπας σε περίπτωση που ο ίδιος δεν μπορέσει. Και αποκάλυψε πως έκλαψε όταν είδε τους παίκτες του ΠΑΟΚ να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Κυπέλλου φορώντας μάσκες με το πρόσωπό του. Η τελευταία φορά που έκλαψε, είπε, ήταν όταν έχασε τους γονείς του.

Το όπλο, ο Παναθηναϊκός και η προδοσία
Ο Ιβάν Σαββίδης υποστήριξε πως εκείνος έσωσε τον Παναθηναϊκό γιατί «δεν γίνεται πρωτάθλημα χωρίς μια μεγάλη ομάδα σαν αυτόν» και εξαπέλυσε πυρά κατά του μεγαλομετόχου της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη. «Είμαι στα 60 μου χρόνια αλλά ποτέ δεν φαντάστηκα πως θα έχω προδοσία και πισώπλατες μαχαιριές. Μαθαίνω και καταλαβαίνω πως μαχαιριές στην πλάτη είναι κάτι που πρέπει να τις περιμένεις. Ζητώ συγνώμη από όλους γιατί πιάστηκα κορόιδο σε τέτοια προδοσία».

Μίλησε επίσης για το περιστατικό με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο (σ.σ. στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ στην Τούμπα) και το όπλο που είχε μαζί του. «Εύχομαι να μη συμβεί σε κανέναν σας, αλλά αν ήσασταν μέσα στο σπίτι σας και έμπαιναν κάποιοι να βιάσουν τα παιδιά σας πώς θα αντιδρούσατε; Τα παιδιά μου είναι οι παίκτες και ο κόσμος. Και έτσι αισθάνθηκα. Αν δεν κατέβαινα εγώ θα έμπαιναν χιλιάδες οπαδοί μέσα στο γήπεδο. Θα ζητήσω συγνώμη γιατί δεν άφησα το όπλο. Όταν πήρα την άδεια, μου είπαν πως μπορείς να το έχεις παντού εκτός από το αεροδρόμιο. Όταν μπήκα μέσα και έκανα την κίνηση να το κρατήσω, εκείνη την ώρα που μπήκα, ένας από τους ανθρώπους μου, μου είπε πως έχω το όπλο. Έκανα αυτή την κίνηση, γιατί απλά σκέφτηκα πως μπορεί να το αρπάξει κάποιος και να κάνει κακό», είπε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...