Κόσμος

Ο άνεργος 30άρης που του έκαναν έξωση οι γονείς του, τους καταγγέλλει για...παρενόχληση (βίντεο)

Αμετανόητος στη στάση ζωής του και ανήμπορος να δεχθεί αυτό που του συνέβη φαίνεται να είναι ο 30χρονος άνεργος, Μάικλ Ροτόντο, που μετά την έξωση θα πρέπει να έχει εγκαταλείψει το πατρικό του ως την Παρασκευή.

Λίγο καιρό πριν, η υπόθεσή του έκανε το γύρω του διαδικτύου. Πλέον, ο Μάικλ Ροτόντο είναι αναγκασμένος μετά την έξωση των γονιών του να μετακομίσει μέχρι την Παρασκευή.

Η απόφαση του δικαστηρίου δικαίωσε τους γονείς του 30χρονου νέου, που αρνείται πεισματικά να βρει δουλειά, καθώς όπως ισχυρίζεται… δεν προλαβαίνει!

Ο λόγος; Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι η δικαστική υπόθεση κηδεμονίας του μικρού γιου του που μένει με τη μητέρα του και μέχρι στιγμής δεν έχει καν ξεκινήσει.Πολυάσχολος λοιπόν, ο Μάικλ πάντως δείχνει να απολαμβάνει τη δημοσιότητα που του έχει αποφέρει η υπόθεση.

Το νέο ξεκίνημα είναι μπροστά του, όμως μοναδικά του εφόδια είναι 3000 δολάρια που είχε κερδίσει μετά από συμμετοχή σε μια ραδιοφωνική εκπομπή. Και απ’ ότι φαίνεται, δεν είναι διατεθειμένος να τα αυξήσει δουλεύοντας.

Όσο για τους γονείς του; Περιμένουν την απομάκρυνση του γιου τους που ζούσε σαν παράσιτο εις βάρος τους εδώ και οκτώ χρόνια. Παρόλα αυτά προσπαθούν να τον προσεγγίσουν όσο πακετάρει πράγματα, χρησιμοποιώντας τη γνωστή τακτική των γονιών: τη μουρμούρα.

Ο Μάικλ Ροτόντο δήλωσε για εκείνους: «Πραγματικά θεωρώ παρενόχληση αυτές τις απόπειρες να μου μιλήσουν και να σπάσουν τον πάγο. Με πέταξαν έξω από το σπίτι. Δεν θέλησαν να μου δώσουν περισσότερο χρόνο. Γιατί συνεχίζουν να μου μιλάνε; Δεν ενδιαφέρομαι για εκείνους.»

Πάντως, ο 30χρονος δεν ήταν πάντα άνεργος από… άποψη. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Daily Mail, εργάστηκε πριν περίπου οκτώ χρόνια στη γνωστή αλυσίδα καταστημάτων Best Buy, αλλά παραιτήθηκε καθώς τον ανάγκαζαν να δουλεύει Σάββατο, τη μόνη μέρα που μπορούσε να βλέπει το παιδί του.

https://youtu.be/dADChe2Om9w

Η νέα ζωή του Μάικλ ξεκινά και οι ενδείξεις δεν είναι οι καλύτερες. Μαζεύει τα υπάρχοντά του, κρατά μούτρα στους γονείς του, δεν παραδέχεται την ανάρμοστη για την ηλικία του συμπεριφορά, μα πάνω απ’ όλα αρνείται αποφασιστικά τη δουλειά. Για πόσο; Θα δείξει…

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ