Ελληνοτουρκικά

Ούτε κιχ δεν έβγαλε ο Τούρκος όταν τον έζωσαν οι Φρουροί των Συνόρων (εικόνες, βίντεο)


Στα δικαστήρια Ορεστιάδας προκειμένου να απολογηθεί στην εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί  ο Τούρκος ο οποίος συνελήφθη Χθες το μεσημέρι να έχει μπει παράνομα στην Ελλάδα με jcb στις Καστανιές.

Κανένα περιθώριο αντίδρασης δεν άφησαν οι Έλληνες φρουροί των συνόρων στις Καστανιές, όταν περίπου στις 16:00 το μεσημέρι της Τετάρτης, είδαν σε απόσταση αναπνοής από το Ελληνικό Φυλάκιο 1, ένα JCB το οποίο χειρίζονταν Τούρκος.
Άμεσα οι στρατιώτες και τα στελέχη που βρίσκονταν στο φυλάκιο κινητοποιήθηκαν και δεν επέτρεψαν το μηχάνημα να βγει από το Ελληνικό έδαφος..Σύμφωνα με το .thrakinea.gr
Στην αρχή υπήρχαν διαπραγματεύσεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στην όριο γραμμή βρέθηκε και διερμηνέας από την πλευρά της Τουρκίας.

Τελικά ο χειριστής του μηχανήματος και το μηχάνημα οδηγήθηκαν στο τελωνείο Καστανεών.

Στην αρχή υπήρχε η υπόνοια ότι χειριστής του μηχανήματος ήταν Τούρκος στρατιωτικός, καθώς ίδια μηχανήματα χρησιμοποιεί και ο τουρκικός στρατός.

Αργότερα όμως και αφού ο χειριστής εξετάστηκε από την Ελληνική Αστυνομία, διαπιστώθηκε ότι είχε μαζί του πολιτική ταυτότητα και ισχυρίστηκε ότι έκανε εργασίες στην περιοχή των συνόρων κι ότι από λάθος πέρασε στην ελληνική πλευρά.
Το αν είναι πολίτης ή στρατιωτικός αναμένεται να διευκρινιστεί κατά τη δικαστική διαδικασία που θα ακολουθηθεί σύντομα.

Πάντως ο συλληφθείς το βράδυ της Τετάρτης μεταφέρθηκε από τις Καστανιές στην Ορεστιάδα και Σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στα Δικαστήρια

Στα δικαστήρια Ορεστιάδας προκειμένου να απολογηθεί στην εισαγγελέα οδηγήθηκε ο Τούρκος ο οποίος συνελήφθη Χθες το μεσημέρι να έχει μπει παράνομα στην Ελλάδα με jcb στις Καστανιές.
Η είδηση της σύλληψης κάνει τον γύρο των τουρκικών μέσων ενημέρωσης που έδωσαν μάλιστα στη δημοσιότητα το όνομα και τη φωτογραφία του συλληφθέντα.

Πρόκειται για τον Μουσά Αλερίκ υπάλληλο του Δήμου Αδριανούπολης…Σύμφωνα με Τουρκικά ΜΜΕ

Σχόλιο: Όταν δίδονται οι Κατάλληλες  Εντολές ο Στρατός μας δεν καταλαβαίνει απο τίποτα …Αυτό να το βάλουμε καλά στο τσερβέλο μας
https://www.youtube.com/embed/_W-VAFBx_Xg

Πηγή

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...