Κόσμος

Σοκ στην Ιταλία: Προσωπικό ξενοδοχείου νάρκωσε και βίασε ομαδικά Βρετανίδα τουρίστρια

Θύμα φρικτής κακοποίησης έπεσε μια Βρετανίδα τουρίστρια στην Ιταλία. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι Αρχές, η 50χρονη γυναίκα βιάστηκε από τουλάχιστον 12 άτομα, πολλά από τα οποία εργάζονταν στο ξενοδοχείο όπου διέμενε. 

Το περιστατικό συνέβη την τελευταία μέρα των διακοπών της γυναίκας στο Σορέντο τον Οκτώβρη του 2016 και προκάλεσε σάλο στην τοπική κοινωνία, αφού έλαβε χώρα σε ένα αρκετά γνωστό ξενοδοχείο. Οι έρευνες των Αρχών κράτησαν αρκετούς μήνες και πλέον έχουν συλληφθεί πέντε από τους δράστες, των οποίων η δίκη πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα.

Τα υπόλοιπα εφτά άτομα που συμμετείχαν στον βιασμό παραμένουν άγνωστα στις Αρχές, με τους συνεργούς τους να εξακολουθούν να τους καλύπτουν, άγνωστο για ποιο λόγο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, μέλος του προσωπικού που εργαζόταν στο μπαρ σέρβιρε την ίδια και την κόρη της ποτά με υπνωτική ουσία. Στη συνέχεια, οδήγησε την γυναίκα σε κοντινή, έρημη πισίνα και την βίασε. Κατόπιν, την οδήγησε στο δωμάτιό της όπου περίμεναν συνάδελφοί του και άλλα άτομα, και την βίασαν ο ένας μετά τον άλλον.

Μάλιστα οι ασυνείδητοι άνδρες ανέβασαν βίντεο με την κακοποίηση σε ένα group στο WhatsApp με την ονομασία Bad Habits, με άλλους άνδρες να αφήνουν... επαινετικά σχόλια. Οι δράστες που συνελήφθησαν ήταν τα πρόσωπα που αναγνωρίστηκαν στο βίντεο από την Αστυνομία, ωστόσο στο σώμα της γυναίκα βρέθηκε DNA από περισσότερους άνδρες και γίνονται προσπάθειες για την ταυτοποίησή τους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...