Κοινωνία

Νεκρό βρέφος στην Πετρούπολη: Περίεργο περιστατικό με την μητέρα της 19χρονης στη φυλακή (βίντεο)

Αυστηρά φρουρούμενη μέσα στο σπίτι της, στην Πετρούπολη, είναι η 19χρονη που σκότωσε το νεογέννητο βρέφος της και στη συνέχεια το πέταξε σε κάδο σκουπιδιών με την βοήθεια της μητέρας της.

Η 19χρονη βρέθηκε χθες (17.05.2018) ενώπιον του 3ου τακτικού ανακριτή και φέρεται να αποδέχθηκε την αποτρόπαια πράξη της. Ανακριτής και εισαγγελέας ωστόσο διαφώνησαν για την ποινική της μεταχείριση με αποτέλεσμα να τεθεί σε κατ΄οίκον περιορισμό, μέχρι να αποφανθεί το δικαστικό συμβούλιο. Από την άλλη, η μητέρα της, μετά την απολογία της, οδηγήθηκε στη φυλακή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Epsilon, η 19χρονη περνάει τις ώρες της στο σπίτι, κυρίως διαβάζοντας, ενώ συχνά ξεσπά σε κλάματα.

Επιπλέον, πληροφορίες του Epsilon έκαναν λόγο για ένα περίεργο περιστατικό, όταν η μητέρα της 19χρονης έφτασε στη φυλακή. Όπως διαπίστωσε, κατά την άφιξή της, χάθηκαν τα πράγματά της. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν διευκρινίσεις για το τι συνέβη. Ωστόσο, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να πρόκειται για κάποιο… μήνυμα από τις συγκρατούμενές της.

Ακούστε το ρεπορτάζ του Epsilon

https://youtu.be/3VcQd4i9bog

Η απολογία της 19χρονης
Στο απολογητικό της υπόμνημα η 19χρόνη αποδέχθηκε πως τέλεσε την πράξη της παιδοκτονίας, αλλά όχι της ανθρωποκτονίας από πρόθεση που της αποδίδεται. «Αποδέχομαι την πράξη αυτή εναντίον του πλάσματος που κυοφόρησα και έφερα για λίγο στον κόσμο. Δεν φτάνουν χίλια υπομνήματα για να αποτυπώσω στο χαρτί την συγκλονιστική προσωπική στιγμή που είχα με το τέκνο μου και την ματαίωση του μητρικού ενστίκτου το οποίο αιφνιδίως μεταμορφώθηκε σε απειλή και τρόμο για εμένα και την ψυχοσύνθεση μου. Μου είπαν μετά πως συμβαίνει μια στις χίλιες φορές. Ήμουν εγώ αυτή η μια».

Η νεαρή κοπέλα, από τη μία αντιμετώπιζε -όπως ανέφερε- σοβαρό πρόβλημα με τα κιλά της, από την άλλη, την είχε συγκλονίσει η απώλεια του πατέρα της στην ευαίσθητη ηλικία των 13 ετών ενώ όπως τονίζει τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε και το σοβαρό πρόβλημα κατάθλιψης της μητέρας της. «Τα τελευταία έξι χρόνια, η μητέρα μου πάσχει από σοβαρή κατάθλιψη, έχει αποστεωθεί και δεν δέχεται ιατρική βοήθεια. Έχει παρατήσει εντελώς τον εαυτό της και αδυνατεί να ανταπεξέλθει σε καθημερινές δραστηριότητες και να βγει από το σπίτι…».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...