Κόσμος

Νέα προβλήματα στο παλάτι: Τροχαίο που θυμίζει Νταϊάνα για την ετεροθαλή αδερφή της Μαρκλ (βίντεο)


Λίγα μόλις 24ωρα έχουν απομείνει για το γάμο της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι και τα προβλήματα και οι κακές ειδήσεις δεν έχουν τέλος.

Στο προσκήνιο αυτή τη φορά βρέθηκε η ετεροθαλής αδερφή της Μέγκαν, η οποία βρίσκεται στο νοσοκομείο έπετα από τροχαίο που θυμίζει πολύ... Νταϊάνα!

Ο φίλος της Σαμάνθα Μαρκλ που μίλησε στην ιστοσελίδα TMZ αποκάλυψε ότι το ζευγάρι οδηγούσε στη Φλόριντα όταν ένας φωτορεπόρτερ τους εντόπισε και εκείνοι στην προσπάθειά τους να τον αποφύγουν προσέκρουσαν πάνω σε τσιμεντένιο φράχτη με αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό της κοπέλας. Η Σαμάνθα που πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας «χτύπησε στο παρμπρίζ» και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται με σπασμένο αστράγαλο και τραυματισμένο γόνατο.


Τις παραπάνω φωτογραφίες έχει ανεβάσει στο Twitter της η Σαμάνθα Μαρκλ από τότε που οι δυο ήταν πολύ αγαπημένες

Η Σαμάνθα το τελευταίο διάστημα βρίσκεται επίσης σε κόντρα με τη νύφη, επειδή -όπως είπε- της απαγόρευσε να μιλάει για οικογενειακά τους θέματα. Σύμφωνα με τη Sun είπε: «Δεν μπορεί να μου πει για τι θα μιλάω και τι θα λέω. Αν πρόκειται για τη ζωή μου ή για του πατέρα μου θα λέω ό,τι θέλω. Υπάρχει κάτι στη χώρα αυτή που ονομάζεται ελευθερία λόγου. Δεν πρόκειται να μου πει ότι δεν μπορώ να μιλήσω για τη ζωή μου ή για τον πατέρα μου».

Οι δηλώσεις της Σαμάνθα ήρθαν μια μέρα μετά τη δημόσια τοποθέτηση του Πίερς Μόργκαν ο οποίος την χαρακτήρισε «μικρό όρνιο» επειδή ασχολείται με το γάμο της Μέγκαν και πετάει λάσπη. Όταν δε ρωτήθηκε από το TZM γιατί συνεχίζει να μιλάει, η Σαμάνθα απάντησε: «Εδώ δεν είναι Μεγάλη Βρετανία».

Η Σαμάνθα αποκάλυψε επίσης ότι παρά τις τεταμένες σχέσεις που έχει με την αδερφή της, εκείνη της έχει πάρει δώρο αλλά δεν αποκάλυψε τι. Μίλησε για έκπληξη λέγοντας: «Πήρα κάτι που νόμιζα ότι ήταν πραγματικά συναισθηματικό. Θα το έδινα προσωπικά, αλλά μάλλον θα το στείλω».

https://www.youtube.com/embed/HqgYmVxHlQ8

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ