Επιστήμη

Μυστηριώδεις εκρήξεις τρομοκρατούν αμερικανικές πόλεις-Τι συμβαίνει; (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι συμβαίνει στις αμερικανικές πόλεις; Οι αρχές της Πενσιλβανίας μαζί με το FBI έχουν προβληματιστεί μετά από πολλές αναφορές δυνατών εκρηκτικών ήχων στη μέση της νύχτας από τους κατοίκους των πόλεων Bucks και Lehigh.

Μετά από μια κοινή έρευνα με το FBI, οι τοπικές αρχές κατάφεραν να επισημάνουν πως οι μυστηριώδεις εκρήξεις που άρχισαν στις 2 Απριλίου προκλήθηκαν από κάποιο άτομο.

Μια δήλωση των τοπικών αρχών αναφέρει:

"Από τις 2 Απριλίου 2018 σημειώθηκαν πάνω από είκοσι (20) εκρήξεις τις πρώτες πρωινές ώρες (μεταξύ των ωρών 01.00-04.30) στην περιοχή του Upper Bucks County. Οι τοπικές, πολιτειακές και ομοσπονδιακές υπηρεσίες επιβολής του νόμου λαμβάνουν όλα αυτά τα γεγονότα πολύ σοβαρά και εργάζονται με επιμέλεια για να προστατεύσουν τους πολίτες της κοινότητάς μας. Το να κρατήσουμε όλους ασφαλείς είναι η προτεραιότητά μας, το νούμερο ένα. Ευτυχώς μέχρι σήμερα κανείς δεν έχει τραυματιστεί. ωστόσο, προσπαθούμε να εμποδίσουμε πιθανούς τραυματισμούς τυχαία από αυτές τις εκρήξεις, συμπεριλαμβανομένου του υπεύθυνου για τις εν λογω εκρήξεις ατόμου".

Οι κάτοικοι έχουν περιγράψει τους θορύβους ως κάτι που πέφτει από τον ουρανό ή έναν σεισμό.

"Νόμιζα ότι κάποιος έκανε μια σήραγγα ή κάτι έπεσε από τον ουρανό", δήλωσε η Susan Crompton, που ζει στο Haycock Township.
Οι θεωρίες πολλές μεταξύ των κατοίκων, αλλά ακόμα, δεν υπάρχει σαφής απάντηση για την αιτία.

Εν τω μεταξύ, οι μυστηριώδεις εκρήξεις δεν περιορίζονται μόνο στην Πενσυλβανία, καθώς υπήρξαν τοπικές εκθέσεις από όλη τη χώρα για τις εκρήξεις που αναστατώνουν πόλεις από την μια ακτή μέχρι την άλλη. Ομοίως, οι αρχές έχουν μηδενικές απαντήσεις για να παρέχουν στους πολίτες τους, και είναι δύσκολο να προετοιμαστούν για ένα γεγονός εάν δεν είναι ακόμη αναγνωρίσιμο.

https://www.youtube.com/watch?v=17wfuPZ3sVg

https://www.youtube.com/watch?v=0kgkE2_YWNw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...