Κοινωνία

Μαφία των φαρμάκων: Ερευνάται η εμπλοκή τουλάχιστον 500 ατόμων -Πώς έκαναν «ξέπλυμα» με ζαφείρια και ρουμπίνια

Ζαφείρια και ρουμπίνια, ανάμεσα σε αναβολικά και φάρμακα για στυτική δυσλειτουργία βρήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του γιου του Μανώλη Βαρβέρη, ο οποίος φέρεται να κατείχε τον ρόλο του «αποθηκάριου» για την «μαφία» των αντικαρκινικών φαρμάκων.

Οι 270 πολύτιμοι λίθοι βρέθηκαν σε αποθηκευτικό χώρο στο σπίτι του 36χρονου στην Κηφισιά, για τον οποίο ο Μανώλης Βαρβέρης υποστήριξε ότι είχε ξεχάσει πού είναι τα κλειδιά, προκειμένου να ανοίξει η πόρτα. Οταν μπήκαν οι αστυνομικοί, βρήκαν επιπλέον 6 κούτες με αναβολικά αλλά και τους πολύτιμους λίθους, οι οποίοι εκτιμάται πως χρησιμοποιούνταν για «ξέπλυμα» των εσόδων από τη «φάμπρικα» με την παράνομη πώληση φαρμάκων.

Επίσης, εντόπισαν χρηματοκιβώτιο το οποίο άνοιξαν- παρότι ο προφυλακισμένος υποστήριζε ότι δεν θυμόταν τον κωδικό- αλλά τελικά ήταν άδειο. Ο γιος του επίσης συνελήφθη, καθώς έμενε στο συγκεκριμένο σπίτι.

Στις έρευνες που έγιναν στα δύο σπίτια στην Πεύκη και σε εκείνο στην Κηφισιά εντοπίστηκαν 17 κούτες με αναβολικά χάπια και φάρμακα για τη στυτική δυσλειτουργία. Εκτιμάται ότι πρόκειται για κάποιο «παραμάγαζο» της εγκληματικής οργάνωσης.

Μάλιστα, αστυνομικές πηγές που μίλησαν στον «Ελεύθερο Τύπο» τόνισαν ότι το κύκλωμα έχει και άλλα παρακλάδια, ενώ ερευνάται η εμπλοκή τουλάχιστον 500 ατόμων. Οι ίδιες πηγές προσέθεσαν πως θα γίνει προσπάθεια να «συνδεθούν» οι δύο υποθέσεις μέσω των δικογραφιών, την ώρα που η έρευνα για περαιτέρω παρακλάδια βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι αστυνομικοί φέρονται να έχουν «δέσει» κοινά πρόσωπα και να έχουν στα χέρια τους σαφείς ενδείξεις ως προς τη συνεργασία των δύο κυκλωμάτων.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ
ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...