Κοινωνία

Μαρτυρία φωτιά για την εξαφάνιση της εγκύου στην Κρήτη – Νέα τροπή στο απόλυτο θρίλερ!

Η εξαφάνιση της εγκύου στην Κρήτη παραμένει ένας γρίφος για δυνατούς λύτες. Η Ντέσι Ιλίεβα εξαφανίστηκε και 4 μέρες μετά βρέθηκε νεκρός ο σύντροφός της...

Η εξαφάνιση της εγκύου στην Κρήτη συνεχίζει να καλύπτεται από ένα πέπλο μυστηρίου. Τα ίχνη της Ντέσι Ιλίεβα 37 χρόνων Βουλγαρικής καταγωγής που ζούσε χρόνια στην Κρήτη, χάθηκαν μυστηριωδώς το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Μαΐου. Ο σύντροφος και πατέρας του παιδιού που κυοφορούσε, βρέθηκε απαγχονισμένος στο υπόγειο του πατρικού του σπιτιού, τέσσερις μέρες μετά.

Ακολούθησαν μαρτυρίες φιλενάδων της αγνοούμενης στην εκπομπή Tatiana Live, σύμφωνα με τις οποίες ο αυτόχειρας έδειχνε τα πρώτα 24ωρα μετά την εξαφάνιση φοβισμένος. Όπως έλεγαν τους είχε πει ότι μετέφερε την 37χρονη στο αεροδρόμιο επειδή βρήκε δουλειά στη Γερμανία. Κάτι που αποδείχθηκε ψευδές. Επιπλέον τη μέρα της εξαφάνισης ο 49χρονος δεν πήγε την 37χρονη στη μητέρα του για να τη γνωρίσει. Η ίδια άλλωστε έχει πει πως ουδέποτε είδε την Ντέσι Ιλίεβα, αλλά και ούτε γνώριζε κάτι για εκείνη.

Η νέα μαρτυρία για το θρίλερ της εξαφάνισης στην Κρήτη

Μάρτυρας με τον οποίο επικοινώνησε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ανέφερε πως την επίμαχη μέρα που χάθηκε η Ντέσι Ιλίεβα, είδε τον  σύντροφο της να οδηγεί το αυτοκίνητο του και τον χαιρέτισε. Ήταν Τετάρτη 2 Μαΐου μεταξύ δύο και μισή με τρεις το μεσημέρι. Οδηγούσε  στον επαρχιακό περιφερειακό δρόμο που συνδέει το χωριό Δρίμισκο  με  κατεύθυνση το χωριό Μουρνέ. Από εκεί ο δρόμος συνεχίζει στο χωριό  Μυξόρουμα και καταλήγει στην πόλη του Ρεθύμνου.

Στο αμάξι  ήταν ο οδηγός μόνος του. Ο μάρτυρας τον συνάντησε σε ένα σημείο που βρίσκεται ψηλά στο βουνό και όχι προς τις παραλίες όπου αρχικά είχαν οδηγηθεί οι έρευνες. Δυόμιση ώρες νωρίτερα, γύρω στις δώδεκα και μισή, κάτοικος της περιοχής  είχε δει την Ντέσι και τον σύντροφο της μέσα στο αυτοκίνητο σε διακλάδωση που βρίσκεται σε άλλο σημείο και οδηγεί στις παραλίες νότια του χωριού Κεραμέ Ρεθύμνου. Σύμφωνα με τον μάρτυρα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ο αυτόχειρας προλάβαινε  να φτάσει στο σημείο που τον είδε.

Τόνισε πως σε εκείνη την περιοχή υπάρχουν πολλά μέρη που κάποιος θα μπορούσε να κρύψει ένα πτώμα. «Υπάρχουν γκρεμνά, ποτάμια, τρύπες ό,τι θέλετε», ανέφερε χαρακτηριστικά. Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται…

anikolouli.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ