Κόσμος

Μίσος κατά των Εβραίων από το ΑΚΡ: Mετωπική Ισραήλ-Τουρκίας με ξεσηκωμό εκατ μουσουλμάνων - "Γήπεδο" η Ιερουσαλήμ

Ο γνωστός  ψευτομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μετέ επιτέθηκε φραστικά συλλήβδην σε όλους τους Ισραηλινούς σε ομιλία που πραγματοποίησε εντός κατάμεστου Τζαμιού στην Ξάνθη , παρουσία πολλών πιστών μουσουλμάνων,ενόψει και προεκλογικής περιόδου στην Τουρκία, εκφράζοντας την «γραμμή» της Άγκυρας ξεκάθαρα και ωμά κατά του Ισραήλ, σύμφωνα με  τουρκικό άρθρο.

«Εγώ κατηγόρησα ως δολοφόνους βρεφών τους Ισραηλινούς επειδή έσφαξαν βρέφη…

Δείτε, και ο πατέρας μου αν σκότωνε βρέφη και εγώ εκείνον θα το έβαζα στο σκαμνί », φέρεται να  δήλωσε ο Μετέ κατά την διάρκεια ομιλίας σε Τζαμί της Ξάνθης.

https://youtu.be/ZPRFXTsTeF8

Υπενθυμίζουμε ότι εν λόγω ψευδομουφτής έχει καταδικαστεί σε 7μηνη φυλάκιση « για αντιποίηση αρχής και επειδή δεν επέτρεψε να ασκήσει τα καθήκοντα του ο νόμιμος Μουφτής Ξάνθης στην κηδεία που είχε πραγματοποιηθεί πέρυσι στο χωριό Γλαύκη για τον αδικοχαμένο στρατιώτη Αχμέτ Κατουνλού».

Ο Αχμέτ Μετέ που ισχυρίζεται ότι είναι ο «εκλεγμένος μουφτής» της Ξάνθης, εφαρμόζει,  ακολουθώντας κατά γράμμα προφανώς  τις οδηγίες του ΑΚΡ και του Ερντογάν , πολιτική ελέγχου της ελληνικής μουσουλμανικής μειονότητας , κάτι που τον οδήγησε και  σε ένα παραλήρημα κατά όλων των Ισραηλινών ανεξαιρέτως κατηγορώντας τους ...ως δολοφόνους Παλαιστινίων παιδιών".

Μιλάμε για την ταραγμένη περιοχή της Γάζας στην οποία οι φανατικοί και από τις δύο πλευρές ( Ισραήλ -Παλαιστίνη-Χαμάς)  υλοποιούν πολλά και φρικιαστικά κατά αμάχων ακόμη και μικρών παιδιών .

Ο Μετέ , σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα φέρεται να δήλωσε συνεχίζοντας το παραλήρημα του:

«Ναι  είχα κατηγορήσει τους Εβραίους. Οι οπαδοί της Χρυσής Αυγής προσβάλλουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στη Βουλή και δε γίνεται τίποτα. Στους δρόμους πολλοί βρίζουν τις μητέρες των πολιτικών και βουλευτών και δεν υλοποιείται  τίποτα. Εγώ κατηγόρησα ξεκάθαρα ως δολοφόνους βρεφών τους Ισραηλινούς επειδή  όντως έσφαξαν βρέφη.

Αν και ο δικός μου πατέρας μου  σκότωνε παιδιά τότε και εγώ αυτόν θα τον  κατηγορούσα. Γίνεται να σκοτώσει κανείς ένα βρέφος, ένα ανυπεράσπιστο βρέφος; Αν έρχονταν σκότωναν, έκλεβαν και έκαναν ανεπίτρεπτα πράγματα στα παιδιά μας δεν θα μιλήσουμε δηλαδή εμείς;

Η μουσουλμανική θρησκεία αναφέρει ότι  ως πιστός  αν έχεις την δυνατότητα  να αλλάξεις  κάτι με το χέρι σου να το κάνεις, αν δεν μπορεί να γίνει  με το χέρι σου τότε να το κάνεις  με τη γλώσσα σου, και αν δε μπορείς  με τη γλώσσα  τότε να το μισήσεις μέσα από την καρδιά.

Και εκείνο είναι το πιο αδύναμο σημείο της πίστης. Εμείς δηλαδή εμείς για το κέφι του κόσμου θα πρέπει παραιτηθούμε  από την ισλαμική πίστη μας; Ποιος είναι ο σκοπός;

Τώρα έρχομαι σε αυτό. Ο σκοπός είναι να με εκφοβίσουν, να εκφοβίσουν τον βουλευτή στον οποίον επιτίθενται μέσα στη βουλή, να εκφοβίσουν τον δήμαρχο στον οποίον επιτίθενται οι ρατσιστές, οι εφημερίδες μέσω διαδικτύου, να δημιουργήσουν μια κοινωνία που φοβάται, μια κοινωνία που θα λέει πάρε και τον πολιτισμό μου, και τη γλώσσα μου και τη θρησκεία μου και θα λέει εμείς συμμορφωνόμαστε με όλα.»

Μιλάμε για δηλώσεις που αποτελούν όνειδος για την ελληνική και ευρωπαϊκή κοινωνία από έναν  εκπρόσωπο της ισλαμικής θρησκείας σε μια τρομερά ευαίσθητη περιοχή όπως αυτή της Δυτικής Θράκης.

https://youtu.be/qGhoa3Jxxjg

Ο ίδιος ο ψευδομουφτής Μετέ  φτάνοντας σε επίπεδα μεγάλου ρατσισμού και αντισημιτισμού δήλωσε :

« Κατάρα στο ίδιο το Ισραήλ. Διότι αυτούς ( Εβραίους) τους είχαν  μετατρέψει σε   σαπούνια οι Γερμανοί, αλλά ο Χίτλερ δυστυχώς βγήκε αληθινός που είπε τότε ότι μπορεί να οργιστείτε  μαζί μου, αλλά κάποτε μία μέρα θα δικαιωθώ για τους Εβραίους.

Η κατάρα μας σ’ αυτούς τώρα και οι προσευχές μας στους αδελφούς μας» σημείωνε στο κήρυγμα του ο Αχμέτ Μετέ.

Απίστευτες κατηγορίες από ένα εκπρόσωπο του ΑΚΡ στην ουσία στην Θράκη μας , ο οποίος με αυτές τις δηλώσεις σαφώς εμπίπτει στην νομολογία του ποινικού κώδικα, και σύντομα εκτιμάται ότι οι δικαστικές  αρχές θα το καλέσουν για να απολογηθεί, για να κηρύγματα μίσους .

Σήμερα έγινε γνωστό ότι εν λόγω ψευδομουφτής κατηγορούσε με αυτόν τον τρόπο τους Ισραηλινούς , μπορούμε να φανταστούμε όμως τόσα χρόνια τι μίσος θα έχει μεταδώσει για τους Έλληνες και την Ελλάδα στους Έλληνες μουσουλμάνους, αναφέροντας  μας όπως πολλοί δικοί του "Ιμάμηδες του μίσους"  στην Τουρκία,  ως «γκιαούρηδες», όπως επί εποχής οθωμανικής αυτοκρατορίας .

Είναι γνωστό ότι μέσω των Τζαμιών ο Ερντογάν και οι χιλιάδες οπαδοί του  προσπαθούν αναλώσουν τα Βαλκάνια , κάτι που είναι πλέον φανερό και ξεκάθαρο.

Οι δηλώσεις και οι πράξεις αυτής της «νέας γενιάς» Τούρκων φανατικών ισλαμιστών πιστοποιεί ότι πολύ σύντομα θα ζήσουμε πιθανόν την ίδια πολεμική περίοδο,  όπως επί της εποχής των Βαλκανικών πολέμων ….το έχει αναφέρει άλλωστε και η Αμερική μέσω ειδικών εμπεριστατωμένων εκθέσεων των μυστικών της υπηρεσιών, αλλά και άλλες υπηρεσίες χωρών όπως η Ρωσία και η Βρετανία.   

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ