Αθλητισμός

Μήνυση 1 δισ. ευρώ στον Ράμος! Αιγύπτιος δικηγόρος «τρέχει» δικαστικά τον Ισπανό για τον τραυματισμό Σαλάχ


Ο Σέρχιο Ράμος και το μαρκάρισμά του στον Μοχάμεντ Σαλάχ στον τελικό του Champions League, συνεχίζουν να απασχολούν την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα και όχι μόνο. Δικηγόρος από την Αίγυπτο κατέθεσε μήνυση εναντίον του, αξιώνοντας ένα δισεκατομμύριο ευρώ.

Το απίστευτο μένος εναντίον του Σέρχιο Ράμος για τον τραυματισμό του Μοχάμεντ Σαλάχ στον τελικό του Κιέβου, δεν λέει να «κωπάσει», με το πιο απίθανο «επεισόδιο» να γράφεται στην Αίγυπτο, όπου ένας δικηγόρος κινήθηκε νομικά κατά του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης, ζητώντας το απίστευτο ποσό του 1 δισ. ευρώ, για σωματική και ψυχική βλάβη στον σούπερ σταρ της Λίβερπουλ και της εθνικής του ομάδας.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρουν τα Μέσα της αφρικανικής χώρας, ο δικηγόρος τόνισε ότι «ο Ράμος σκόπιμα τραυμάτισε τον Σαλάχ και θα πρέπει να τιμωρηθεί για την ενέργειά του. Ήδη έχω κινήσει τις νομικές διαδικασίες στη FIFA καταθέτοντας μήνυση. Θα ζητήσω αποζημίωση, η οποία μπορεί να ξεπερνά το 1 δισεκατομμύριο ευρώ για τη φυσική και την ψυχολογική βλάβη του Ράμος στον Σαλάχ και στον λαό της Αιγύπτου.»

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το θέμα πήρε γρήγορα διαστάσεις και έγινε… viral στα social media, με πολλούς ποδοσφαιρόφιλους να επικροτούν την προσπάθεια του Αιγύπτιου, ο οποίος σίγουρα θα κερδίσει τα «φώτα» της δημοσιότητας.

https://twitter.com/ahmed_bk/status/1001102793745321984?ref_src=twsrc%5Etfw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...