Εκκλησία

«Λυσσάνε» οι άθεοι και προκαλούν - Πρόσκληση για την γιορτή του... Αγίου Οινοπνεύματος!

Μετά τις γελοιότητες με την κρεατοφαγία την Μεγάλη Παρασκευή και όλες τις κατά καιρούς κομπλεξικές προκλήσεις τους, οι άθεοι για άλλη μια φορά επιχειρούν να βρεθούν στο επίκεντρο της επικαιρότητας.

Η Ένωση Αθέων λοιπόν προσκαλεί στην "γιορτή του Αγίου Οινοπνεύματος", την προσεχή Δευτέρα που η Χριστιανοσύνη τιμά το τρίτο μέλος της Αγίας Τριάδος.

Στην ανακοίνωσή τους μάλιστα οι άθεοι χαρακτηρίζουν το "Αγιο Οινόπνευμα" ως του μόνο υπαρκτο και με παρατηρήσιμα αποτελέσματα.

Το ραντεβού της Αθήνας είναι την Δευτέρα 28 Μαΐου στις 18:00 η ώρα στο Μεζεδοπωλείο “Ηλίας 1958”, Μπούσγου 2 (πεδίο του Άρεως).

Οι διοργανωτές μάλιστα ενημερώνουν πως όσοι παρευρεθούν να μπορούν να προμηθευτούν το βιβλίο του Αδαμάντιου Κοραή "για το αίσχος του υποτίθεται “αγίου” φωτός" .

Συν τοις άλλοις οι άθεοι συνδυάζουν την πρόκληση τους και με το ραμαζάνι!

" Για να τιμήσουμε τα μέλη μας που είναι πρώην μουσουλμάνοι, η γιορτή του Αγίου Οινοπνεύματος θα συνεορτάζεται με το σπάσιμο της νηστείας του Ραμαζανιού που διοργανώνεται από τις διάφορες οργανώσεις πρώην μουσουλμάνων παγκοσμίως" αναφέρουν και καταλήγουν: .

"Αποστάτες όλων των θρησκειών, ελάτε να γνωριστούμε και να διασκεδάσουμε!"

Δείτε εδώ την δημοσίευση στο FB

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ