Κοινωνία

Λέσβος: Ανήλικος «τρύπωσε» σε εκκλησία και ρήμαξε το παγκάρι

Τρύπωσε σε μια εκκλησία στην ευρύτερη περιοχή της Καλλονής στη Λέσβο, διέρρηξε το παγκάρι και άρπαξε από μέσα περίπου 150 ευρώ, ένας ανήλικος Έλληνας. Όμως, τον είδαν αρκετοί όταν διέφευγε και ειδοποίησαν το τοπικό αστυνομικό τμήμα, η κινητοποίηση του οποίου ήταν άμεση.

Ο 17χρονος δράστης εντοπίστηκε πριν απομακρυνθεί από την περιοχή, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης. Μαζί του, παραπέμφθηκε και η μητέρα του, η οποία συνελήφθη από τους αστυνομικούς με την κατηγορία της παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκου.

*** Ένα φαρμακείο στη Μυτιλήνη είχαν βάλει στο μάτι δυο αλλοδαποί, ένας 43χρονος και ένας 18χρονος, οι οποίοι μπήκαν πριν από μία εβδομάδα παριστάνοντας τους πελάτες, απασχόλησαν τον ιδιοκτήτη και του άρπαξαν μία τσάντα η οποία είχε μέσα 1.500 ευρώ και διάφορα προσωπικά του έγγραφα! Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργεί η Ασφάλεια, εξακριβώθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας των δύο αλλοδαπών, αλλά δεν συνελήφθησαν ελλείψει αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...