Κοινωνία

Λέρος: Φρικτές περιγραφές από τους γονείς για τη σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών τους!

Οι δύο γονείς πήραν προθεσμία να απολογηθούν την Παρασκευή - Ανατρίχιασαν ακόμη και οι αστυνομικοί με αυτά που φέρονται να τους είπαν - Οι αρχές φαίνεται πως γνώριζαν τι συνέβαινε από καταγγελίες - Ωστόσο τα παιδάκια παρέμεναν για χρόνια στο σπίτι - κολαστήριο.

Οι γονείς, φέρονται να παραδέχτηκαν ότι βίαζαν τα παιδιά τους και μάλιστα, φέρονται να είπαν ότι το απολάμβαναν κιόλας! Ανάμεσα στα τέσσερα παιδιά τους, είναι και ένα με νοητική υστέρηση, το οποίο σύμφωνα με καταγγελίες, έσπαγαν στο ξύλο.

Από τα πιο ανατριχιαστικά σημεία της περιγραφής των γονέων, είναι το σημείο που αναφέρθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι σταματούσαν τους βιασμούς μόνο όταν τα παιδιά άρχιζαν να κλαίνε ενώ κάποιες φορές, οι γονείς χρησιμοποιούσαμε και διάφορα αντικείμενα…

Οι γονείς οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα. Τους ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος και οδηγήθηκαν στον ανακριτή για να απολογηθούν. Τελικά, ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή.

Το χρονικό της φρίκης

Το ζευγάρι συνελήφθη την Κυριακή στη Λέρο με την κατηγορία ότι βίαζε τα δύο ανήλικα παιδιά του. Ο πατέρας και η μητέρα κατηγορούνται ότι βίαζαν και κακοποιούσαν τα δύο από τα τέσσερα παιδιά τους. Η φρίκη αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία της θείας των παιδιών.

Όπως αναφέρουν πηγές η μητέρα όχι μόνο ήξερε και δεν μιλούσε αλλά συμμετείχε στην σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών…

Το τέταρτο ενήλικο παιδί, έχει εγκαταλείψει το σπίτι «δραπετεύοντας» από την κόλαση που ζούσαν τα αδέλφια του.

https://www.youtube.com/watch?v=f8S4j5-MaUc

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...