Σκοπιανό

Καθηγήτρια στα Σκόπια: Θα παραδοθούμε στην Ελλάδα τον Αύγουστο όταν θα είμαστε διακοπές

Για «συνθηκολόγηση» της ΠΓΔΜ απέναντι στην Ελλάδα μέσα στο καλοκαίρι, προειδοποιεί η εθνικίστρια Σκοπιανή καθηγήτρια πανεπιστημίου Τατάνια Καρακαμίσεβα, με ανάρτησή της στο Facebook.

Η Καρακαμίσεβα έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα ότι σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η συμφωνία για το συνταγματικό όνομα έχει ήδη «κλείσει» με την Ελλάδα.

«Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, η οριστική συμφωνία για το συνταγματικό και εθνικό μας όνομα έκλεισε.

»Η Δημοκρατία της Άνω Μακεδονίας (στα σλαβικά: РЕПУБЛИКА ГОРНА МАКЕДОНИЈА) είναι η οριστική λύση που επέμειναν οι Έλληνες», γράφει αναφερόμενη στο όνομα Γκόρνα Μακεντόνια και συνεχίζει:

«Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, καθώς ο λαός μας θα βρίσκεται σε «ξεκούραση» (σ.σ. «στις παραλίες» που λέμε εμείς οι Έλληνες, απλά οι Σκοπιανοί δεν έχουν παραλίες) θα ακολουθηθεί το παράδειγμα της Συνθήκης με τη Βουλγαρία (σ.σ. που έγινε αρχές Αυγούστου) και η μεγαλύτερη συνθηκολόγηση που είδε ο πλανήτης θα περάσει ομαλά!

»Μαζί με αυτήν την εξέλιξη, το κράτος θα συνθηκολογήσει και με την επίσημη εκπροσώπηση της αλβανικής γλώσσας με τον επαίσχυντο νόμο για τις Γλώσσες που θα δημοσιευθεί και θα τεθεί σε ισχύ!», γράφει η Καρακαμίσεβα στο Facebook.

Πάντως έτσι που «σκούζουν» ορισμένοι στα Σκόπια, υπάρχει η αίσθηση ότι η Ελλάδα δεν παραχωρεί τίποτα και ότι οι Σκοπιανοί «παραδίδονται». Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν οι εθνικιστές των Σκοπίων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...