Κόσμος

Ινδός δημόσιος υπάλληλος: «Δεν μπορώ να έρθω στη δουλειά, είμαι Θεός»!

Ο λόγος για τον Ραμεσάντρα Φεφάρ, έναν Ινδό μηχανικό, σε υπηρεσία της τοπικής κυβέρνησης της Γκουζαράτ, ο οποίος για οκτώ μήνες έκανε επανειλημμένες απουσίες από την εργασία του, έχοντας πάει σε αυτό το χρονικό διάστημα μόλις δεκαέξι ημέρες.

Σε επιστολή που έστειλε στον προϊστάμενό του, τού είπε ότι είναι η 10η μετενσάρκωση του θεού Βισνού, μία από τις τρεις βασικές θεότητες του Ινδουισμού και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του, καθώς είναι απασχολημένος με αυτά ως... θεότητα.

«Κάνω μετάνεια στο σπίτι περνώντας στην πέμπτη διάσταση για να αλλάξω την παγκόσμια συνείδηση. Αυτήν την μετάνοια δεν μπορώ να την κάνω όσο είμαι στο γραφείο», αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή του ο Φεφάρ.

Μάλιστα, υποστηρίζει ότι η συνεχιζόμενη μετάνοιά του και προσευχή έχει φέρει καλές βροχές στη χώρα του τις τελευταίες 19 ημέρες και κάλεσε την υπηρεσία του να αποφασίσει «εάν είναι πιο σημαντικό για την υπηρεσία να με υποχρεώσει να κάθομαι στο γραφείο και να χάνω τον καιρό μου ή να κάνω κάποια σημαντική δουλειά για να σώσω τη χώρα από την ξηρασία».

Όταν η ιστορία του ήρθε στο προσκήνιο, ο Φεφάρ είπε ότι έχει απευθείας σύνδεσμο με τον Βισνού από το 2010, όταν ισχυρίστηκε ότι οι ψυχές τους συνενώθηκαν.

Ο Ινδός μηχανικός είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο, ενώ το 2014 μίλησε στη σύζυγό του για την υπερφυσική του εμπειρία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ