Ένοπλες Συρράξεις

Θρίλερ με την υγεία του Ισραηλινού Α/ΓΕΕΘΑ: Ανατινάχτηκε η αίθουσα επιχειρήσεων στο Γκολάν από ιρανικό πύραυλο;


Ένα θρίλερ φέρεται να εκτυλίσσεται στα υψώματα του Γκολάν με τον φερόμενο τραυματισμό του Ισραηλινού Α/ΓΕΕΔ στρατηγού  Gadi Eizenkot. Πληροφορίες ου διακινούνται φέρουν τον Ισραηλινό Α/ΓΕΕΘΑ να βρισκόταν μέσα στο κτίριο που δέχτηκε ιρανικό πύραυλο στα υψώματα του Γκολάν.

Ένα πυκνό πέπλο καλύπτει τις « πληροφορίες» οι οποίες προς παρόν παραμένουν ανεπιβεβαίωτες και μη πιστοποιημένες για τον τραυματισμό του Ισραηλινού στρατηγού Gadi Eizenkot, αλλά η παρουσία του στα υψώματα είναι πιστοποιημένη από το τύπο του Ισραήλ με φωτογραφίες και άρθρα , το βράδυ της «συριακής» ή κατά άλλους ιρανικής επίθεσης με ρουκέτες.

Ο επικεφαλής του ισραηλινού στρατού IDF Gadi Eisenkot, συναντήθηκε όντως  με ανώτερους αξιωματικούς της Βόρειας Διοίκησης εν μέσω ανησυχιών για πιθανή ιρανική επίθεση α πυραύλων κατά του βόρειου Ισραήλ στις 9 Μαΐου 2018.

Οι πρώτοι ιρανικοί πύραυλοι φέρεται να έπληξαν το ειδικό ισραηλινό κέντρο ηλεκτρονικού πολέμου και διοίκησης 9900 , το προσωπικό της ισραηλινής Ταξιαρχίας «Hermonsk» 810, δύο κέντρα  ηλεκτρονικού πολέμου, σταθμό επικοινωνιών και  συστήματα  αεράμυνας στο Γκολάν  σύμφωνα με το  συριακό πρακτορείο ειδήσεων Al-Masdar.

Ο ίδιος είναι πιθανόν να διανυκτέρευσε στο ειδικά προστατευμένο αρχηγείο στο Γκολάν πριν την επίθεση.

Εδώ η φωτογραφία

 

«Στο πλαίσιο της συνάντησης, οι διοικητές ενημέρωσαν τον Α/ΓΕΕΔ για τα πορίσματα της  κατάστασης αξιολόγησης στο ζήτημα της ασφάλειας και συζήτησαν την ετοιμότητα των κοινοτήτων και του πολιτικού μετώπου να ανταποκριθεί σε κάθε κατάσταση» , ανακοίνωσαν οι δυνάμεις άμυνας του Ισραήλ.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες , ο Ισραηλινός Α/ΓΕΕΔ βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά την πυραυλική επίθεση , ενώ ο ισραηλινός στρατός και η κυβέρνηση  δεν επιβεβαιώνουν  τις αναφορές αυτές , σύμφωνα με τον βουλευτή Φάρις Σέχαμπι.

Οι πληροφορίες εμφανίστηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τον τραυματισμό του Gadi Eizenkot , ενώ άρθρο στον ελληνικό τύπο "ομιλεί"  για πογκρόμ συλλήψεων  Ισραηλινών  δημοσιογράφων της  εφημερίδας Ynet…που φέρεται να παρουσίασε την είδηση.

Οι ιρανικοί - κατά πολλούς πύραυλοι - είχαν στόχο το υπερ-αρχηγείο των Ισραηλινών με την κωδική ονομασία 9900 , στο οποίο εμπεριέχονται δεκάδες ηλεκτρονικά συστήματα τελευταίας τεχνολογίας που καταγράφουν και παρακολουθούν όλες τις συνομιλίες , τις επικοινωνίες και τις  κινήσεις Σύρων και Ιρανών σε πολύ μεγάλη απόσταση μέσα στο συριακό έδαφος.

Η κεντρική αίθουσα από όπου διεξάγονται οι επιχειρήσεις φέρεται να  καταστράφηκε σε πολύ μεγάλο ποσοστό ενώ μέσα σε αυτήν ευρίσκονταν ο Ισραηλινός Α/ΓΕΕΔ και έδινε οδηγίες .

Η πηγή της διαρροής της πληροφορίας φέρεται να είναι η  ίδια η γυναίκα του.

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες και το κυριότερο να εμφανιστεί στα ΜΜΕ ο Ισραηλινός Α/ΓΕΕΔ για να διαψεύσει ή όχι τις πληροφορίες για τον τραυματισμό του από την επίθεση στο Γκολάν.

 
https://twitter.com/WaelAlRussi/status/994981991392178176?ref_src=twsrc%5Etfw

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...