Κόσμος

"Θα σας ρίξουμε στη θάλασσα, όπως τους προγόνους σας" - Ενεργοποιήθηκε σε όλο το μήκος των συνόρων σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΥΤΣΗΜΑΤΩΝ 

Oμολογία κατά της Ελλάδος, από τον Τούρκο υφυπουργό επικεφαλής της Αμυντικής Βιομηχανίας Ισμαήλ Ντεμίρ, ότι το σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου CORAL έχει εγκατασταθεί και ενεργοποιηθεί σε όλη την «γραμμή των συνόρων» της Τουρκίας με την Ελλάδα ασκώντας " επιθετικές επιχειρήσεις, και καταγραφή κινήσεων".

Ο ίδιος τόνισε ότι  το σύστημα αυτό έχει εμβέλεια άνω των 100 χιλιομέτρων από τα σύνορα της Τουρκίας, για «εχθρό»…σε στεριά, θάλασσα και αέρα,  μέσω της εμβέλειας του ραντάρ του.

Αυτό σημαίνει ότι η τοποθέτηση χερσαίων συστημάτων ηλεκτρονικού πολέμου CORAL, «απειλεί» όλη την ακτογραμμή απέναντι από τα νησιά μας αλλά και το Έβρο και καταγράφει συνεχώς στοιχεία για λογαριασμό της τουρκικής Aεροπορίας και της ΜΙΤ.

Κάτι ανάλογο αποκάλυψε το λιβανέζικο τηλεοπτικό κανάλι «Αλ-Mayadin» για το Ισραήλ…στα υψώματα του Γκολάν , στα οποία έχει εγκατασταθεί  ολόκληρη μονάδα ηλεκτρονικού πολέμου του ισραηλινού στρατού με την επωνυμία  9900, ενώ είναι και η ​​έδρα της Ταξιαρχίας Hermonskoy (810), με δύο μονάδες ηλεκτρονικού πολέμου και πλήθους συστημάτων.

Για πρώτη φορά η Τουρκία τοποθετεί σε όλα τα σύνορα της ένα ολοκληρωμένο  σύστημα ηλεκτρονικών πληροφοριών ( εντοπισμού , καταγραφής , ραδιοσυχνοτήτων)  SIGINT, καθώς και ένα σύστημα ηλεκτρονικών παρεμβολών μεγάλης εμβέλειας , εναντίον της χώρας μας.

Αυτό σημαίνει ότι οι ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις και μη που εδρεύουν  στα νησιά «πρώτης γραμμής» (Χίος , Μυτιλήνη , Ρόδος, Κως, Κάρπαθος,Λήμνος, Σαμοθράκη, Καστελόριζο) και Έβρο, θα είναι οι κύριοι» αποδέκτες» των εκτεταμένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού πολέμου από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις.

Οι Τούρκοι θα μπορούν να «παρεμβάλουν «και να παρακολουθούν τις επικοινωνίες μας, τις πτήσεις της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας αλλά και πολιτικές πτήσεις!

Το σύστημα στοχεύει κυρίως σε «αδυναμίες»  στα συστήματα αεράμυνας των εχθρικών χωρών…όπως η Ελλάδα.

Ο  χερσαίος παρεμβολέας Koral επί κινητού οχήματος, κατασκευάσθηκε από την εταιρεία  Aselsan στο νέο εργοστάσιο της εταιρείας στο Golbasi νοτιοδυτικά της Άγκυρας.

Συγκεκριμένα, σε  επιλεγμένα σημεία  επί των μικρασιατικών ακτών έχουν εγκατασταθεί εδώ και μεγάλο διάστημα (απλά οι Τούρκοι τώρα το λένε)  κινητά συστήματα ηλεκτρονικών παρεμβολών  CORAL.

Η Τουρκική Αεροπορία με την χρήση του συστήματος αυτού θα διαθέτει δυνατότητα παρεμβολής και στις τρεις διαστάσεις , θάλασσα , στεριά και αέρα,

Το κινητό σύστημα Η/Π KORAL διαθέτει  μια ευρεία ζώνη συχνοτήτων, ενώ υποστηρίζεται από Σύστημα Υποστήριξης Ηλεκτρονικών (CORAL ED) και το  ηλεκτρονικό σύστημα παρεμβολών (CORAL ET).

Το σύστημα KORAL ED εκτελεί  λειτουργίες ανίχνευσης, διάγνωσης και πλοήγησης για εκπομπές ραντάρ, το σύστημα KORAL ET επιτρέπει την ανάμειξη και εξαπάτηση και απενεργοποίηση των στόχων του εχθρικού ραντάρ .

Έτσι με αυτά τα χαρακτηριστικά, το σύστημα αυτό  θα δημιουργήσει μια σημαντική αδυναμία στα συστήματα αεροπορικής άμυνας των χωρών-στόχων, αναφέρει τουρκική εφημερίδα.

Ταυτόχρονα , οι ενεργές μονάδες ηλεκτρονικής σάρωσης που θεωρούνται ως η μελλοντική  αμυντική τεχνολογία, σε συνδυασμό με τις  ηλεκτρονικές επιθέσεις θα δύναται να εγκλωβίσουν αποτελεσματικά σε πολλαπλούς στόχους.

Μιλάμε για πρωτόγνωρες δυνατότητες από μια χώρα σαν την Τουρκία , οι οποίες οι μισές να είναι αληθινές ...τότε η όλη κατάσταση "μυρίζει μπαρούτι".

Kαι νέα πρόκληση - Τούρκοι χάκαραν ιστοσελίδα Ποντίων: Θα σας ρίξουμε στη θάλασσα, όπως τους προγόνους σας

Χωρίς τέλος η τουρκική προκλητικότητα. Ειδικότερα, αυτή τη φορά στο στόχαστρο των Τούρκων χάκερ μπήκε η ιστοσελίδα του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ποντιακού Ελληνισμού (ΠΑΣΠΕ), μόλις μάλιστα λίγες μέρες πριν από τη 19η Μαΐου, Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έπειτα από έρευνα που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε πως πρόκειται για τους ίδιους χάκερ που πραγματοποίησσαν επέμβαση στην ιστοσελίδας του ΑΠΕ-ΜΠΕ και ιστότοπους στην Κρήτη.

https://youtu.be/MH7bbfbwmtk

https://www.youtube.com/watch?v=UmmML3le_GE

https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=ffNk4Eqmi7s

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ