ΗΠΑ

Η Στόρμι Ντάνιελς αποκαλύπτει: Τα... προσόντα του Τραμπ δεν είναι μεγάλα!

Σε πικάντικες λεπτομέρειες σχετικά με τη σεξουαλική επαφή που είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ προχώρησε η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς στην συνέντευξη που παραχώρησε στο «Penthouse».

Μάλιστα ο δημοσιογράφος τη ρώτησε για τα μαλλιά του Αμερικανού προέδρου με την γνωστή πορνοστάρ να απαντάει πως «είναι αληθινά», ενώ στην επόμενη ερώτηση επί του θέματος: «Και απλά πηγαινοέρχονταν εδώ και ’κει όταν ήταν από πάνω σου;», η Ντάνιελ απάντησε: «Ναι! Είναι αληθινά» για να προσθέσει ότι κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής που είχαν ο Τραμπ έμοιαζε με «μεθυσμένο παπαγάλο».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε και για το μέγεθος των... προσόντων του Τραμπ. «Δεν ήταν μεγάλο;» ρωτήθηκε η Ντάνιελς και η ίδια απάντησε μονολεκτικά «ναι» χωρίς να προσθέσει περισσότερα καθώς είπε ότι «δεν θέλω να ντροπιάσω κανέναν».

Η ίδια υποστηρίζει ότι δεν θα μιλούσε ποτέ δημόσια για τη σχέση της με τον Τραμπ αν τον Ιανουάριο δεν είχε δημοσιευθεί η είδηση ότι πήρε 130.000 δολάρια τον Οκτώβριο του 2016 από τον δικηγόρο του προέδρου των ΗΠΑ για να κρατήσει το στόμα της κλειστό.

Τέλος η Στόρμι Ντάνιελς ξεκαθάρισε ότι δεν έχει αποσυρθεί από την ερωτική βιομηχανία. «Είναι μεγάλη παρεξήγηση ότι έχω αποσυρθεί. Ήμουν υποψήφια για τέσσερα βραβεία AVN φέτος. Γυρίζω μια ταινία το μήνα. Η άλλη παρεξήγηση είναι ότι είμαι πορνοστάρ γιατί είμαι ανόητη. Βρήκα πώς να βγάλω τα περισσότερα χρήματα με τη λιγότερη δουλειά» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...