Κοινωνία

Η περιγραφή της γνωστής σεφ για την απειλή με όπλο μέσα στην αίθουσα δικαστηρίου: Σκέφτηκα να σωθεί ο γιος μου και ας πεθάνω εγώ (βίντεο)


Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν σε μία δίκη στο Γύθειο την Πέμπτη, όταν ο Αντώνης Παναγάκος, γιος της γνωστής σεφ, Μαίρης Παναγάκου, προσήλθε στη δικαστική αίθουσα ως μηνυτής ενός αλλοδαπού, με την αιτιολογία της συκοφαντικής δυσφήμησης εις βάρος της οικογένειάς του.

Ο εν λόγω άνδρας από την Αλβανία είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση για αρπαγή ανηλίκου στο παρελθόν και παράνομη μεταφορά λαθρομεταναστών, αλλά είχε βγει από τις φυλακές με το νόμο Παρασκευόπουλου.

Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης, ο άνδρας από την Αλβανία απείλησε τον γιο της κ. Μαίρης Παναγάκου, βάζοντας το πιστόλι στον κρόταφό του, αλλά και την ίδια, όπως και μια γυναίκα αστυνομικό, προκαλώντας πανικό στην αίθουσα.

Η Μαίρη Παναγάκου μιλώντας στο Epsilon περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που έζησε η ίδια, ο γιος της αλλά και όσοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα στο δικαστήριο.

"Όσο περνάνε οι ώρες συνειδητοποιώ τι θα μπορούσε να έχει γίνει, γιατί στην αρχή δεν μπορείς ακόμα να συνειδητοποιήσεις. Δεν μπορεί να το διανοηθεί κανείς να βλέπει το μοναχοπαίδι του να τον σημαδεύει μία κάνη και έναν διαταραγμένο άνθρωπο να στέκεται μπροστά σαν δήμιος. Αλλά το χειρότερο οι αντίδικοι με τον δικηγόρο να μην έχουν ούτε καν πει ένα συγγνώμη, να γελάνε" είπε μεταξύ άλλων η γνωστή σεφ και σημείωσε:

"Αυτή η αίθουσα είναι ένα σουλάτσο... Αυτός είχε έξι σφαίρες, τρεις στην τσέπη, πήρε το όπλο της αστυνομικού. Γύρισε και είπε σε μία δικαστή 'θα σε φάω και εσένα' διότι είχε εκδικάσει την υπόθεση της επιμέλειας των παιδιών του, που τα είχε πάρει η μητέρα".

"Εγώ έτρεξα να αγκαλιάσω τον γιο μου, το κεφάλι του, εκείνη τη στιγμή έβλεπα την καταστροφή, ένα γιο έχω μόνο. Σε αυτή την υπόθεση θα πρέπει να αναζητηθούν οι πραγματικοί αίτιοι, γιατί ο πραγματικός αίτιος δεν είναι ο διαταραγμένος Αλβανός, ο οποίος επί χρόνια μας δημιουργεί προβλήματα" δήλωσε η κ. Παναγάκου και πρόσθεσε:

"Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα να σωθεί ο γιος μου και ας πεθάνω εγώ, ένα παιδί έχω. Ήμουν το έτοιμο θύμα, προστάτεψα το παιδί μου. Δεν με ένοιαζε εκείνη τη στιγμή εάν πυροβολήσει εμένα ήθελα να σώσω το παιδί μου".

Δείτε το βίντεο από το Epsilon:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ