Κοινωνία

Η μαρτυρική ζωή της 45χρονης που την σκότωσε ο άντρας της! «Την είχα σώσει 6 φορές από τα χέρια του» (Βίντεο)

Συγκλονιστικά είναι τα όσα αποκάλυψαν στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, συγγενείς και άνθρωποι που γνώριζαν το ζευγάρι της οικογενειακής τραγωδίας. Χθες, ο 52χρονος σύζυγος φέρεται να μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 45χρονη γυναίκα του και μητέρα δύο παιδιών. Σήμερα αποκαλύφθηκε ότι η άτυχη γυναίκα ήθελε να χωρίσει και είχε ζητήσει μάλιστα και ασφαλιστικά μέτρα τα οποία θα συζητούνταν σήμερα.

Όλοι στην γειτονιά ήξεραν το μαρτύριο που περνούσε η γυναίκα, το οποίο μάλιστα το τελευταίο διάστημα είχε γίνει αβάσταχτο! Όλοι λένε ότι ο φερόμενος ως δράστης την ζήλευε παθολογικά, την χτυπούσε και είχε προσπαθήσει και στο παρελθόν να την σκοτώσει!

«Μια φορά την κυνηγούσε με μπαλτά. Μία άλλη φορά πάλι την κυνηγούσε με το αυτοκίνητο να την πατήσει. Μία άλλη φορά είχε έρθει (η γυναίκα) στο σπίτι με μια βαλίτσα και μου ζητούσε βοήθεια. Τώρα την έπεισε να γυρίσει.. Εκείνη ήταν πολύ καλός άνθρωπος, χαρούμενη γυναίκα. Πολλές φορές την είχε χτυπήσει και έλεγε η καημένη: θα με σκοτώσει κάποια στιγμή». Αυτά είπε μεταξύ άλλων μια γειτόνισσα, στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live.

Μητέρα θύματος: Όλο την κυνηγούσε να την σφάξει

«Η ζωή της πέρασε πολύ δύσκολα με αυτόν. Δεν την άφηνε. Την ζήλευε πάρα πολύ. Ήθελε να χωρίσουν από καιρό και δεν την άφηνε να χωρίσουν. Όλο την κυνηγούσε να την σφάξει, να την σκοτώσει. Ζήλευε. Εμένα η Βάια μου είπε ότι ‘θα με σκοτώσει μαμά’. Αφού δεν τα πήγαιναν καλά. Τα ξέρω. Δεν τα πήγαιναν καθόλου καλά. Αυτή του είπε να χωρίσουν και δεν ήθελε. Άμα με χωρίσει θα σκοτώσω της είπε. Άμα με χωρίσεις θα σε σκοτώσω… «

Αυτά είπε μεταξύ άλλων η μητέρα της 45χρονης στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. Αποκάλυψε μάλιστα ότι ο 52χρονος είχε αποκτήσει και εξώγαμο παιδί με άλλη γυναίκα, το οποίο το θύμα είχε δεχτεί και μάλιστα, αυτό το παιδί πήγαινε και στο σπίτι του ζευγαριού.

«Αυτός είχε κάνει κι άλλο ένα παιδί, εξώγαμο. Την κόρη του την έφερνε στο σπίτι. Σκέψου τι κόρη είχα. Αυτό να φανταστείς».

«Την είχα γλιτώσει 6 φορές»

Αποκαλυπτικά είναι και τα όσα είπε ένας γείτονας που γνώριζε το ζευγάρι. «Ήταν άξια γυναίκα, δούλευε για τα παιδιά της. Την γλίτωσα 6 φορές. Θα την σκότωνε. Κρίμα… Ερχόταν στο σπίτι και την κρύβαμε».

Παρά τα όσα συνέβαιναν, η γυναίκα φαίνεται πως έκανε υπομονή και ήταν εκείνη που στήριζε οικονομικά την οικογένεια, όπως είπε η θεία της.

«Εκείνη ήταν μία Παναγία… Τώρα τελευταία χειροτέρεψε η κατάσταση. Δε μπορούσε άλλο την γκρινια, το ξύλο. Εκείνη δούλευε, εκείνος δε δούλευε… Πέρασε πάρα πολύ δύσκολα αυτή η κοπέλα. Ούτε ο Χριστός τα πέρασε αυτά που πέρασε αυτή».

https://www.youtube.com/watch?v=hc_A3_FEr3s

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...