Αθλητισμός

Η Μάντσεστερ ετοιμάζει «μυθική» πρόταση για τον Γκάρεθ Μπέιλ

Η AS αποκαλύπτει πως οι διοικούντες τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμοι να καταθέσουν επίσημη πρόταση στη Ρεάλ για την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος έχει εκφράσει τάσεις φυγής.

Το προσεχές καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερο για τον Γκάρεθ Μπέιλ, αφού, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελέσει παρελθόν απ’ τη Ρεάλ ύστερα από μία πενταετία γεμάτη τίτλους και διακρίσεις.

Ο Ουαλός σταρ, που αναδείχθηκε MVP του τελικού του Champions League, ξεκαθάρισε πως θα συζητήσει άμεσα με τον ατζέντη του και θα αποφασίσουν για το επόμενο βήμα της καριέρας του, αφού είναι δυσαρεστημένος απ’ το χρόνο συμμετοχής του.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει σημερινό (29/05) δημοσίευμα της AS, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση στη Ρεάλ για την απόκτησή του. Το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας αναφέρει πως οι διοικούντες την αγγλική ομάδα είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν έως και 140.000.000 ευρώ για τον Μπέιλ.

Μία ελκυστική πρόταση που είναι βέβαιο πως θα βάλει σε σκέψεις τους ιθύνοντες της Ρεάλ, οι οποίοι δεν είναι αρνητικοί στην παραχώρησή του, αρκεί να ικανοποιηθούν οικονομικά. Θυμίζουμε πως οι «μερένγκες» απέκτησαν τον 28χρονο μεσοεπιθετικό το καλοκαίρι του 2013, καταβάλλοντας 101.000.000 ευρώ στην Τότεναμ και μετατρέποντάς τον την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία, προτού καταρρίψει το ρεκόρ ο Πολ Πογκμπά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...