Εσωτερική Ασφάλεια

Η επίθεση του Ρουβίκωνα σε συμβολαιογραφείο - Με βαριοπούλες, φορούσαν μάσκες (Βίντεο)

Βίντεο απο την επίθεσή τους στο συμβολαιογραφείο της Θηρεσίας Δάλλα ανήρτησαν τα μέλη του Ρουβίκωνα.

Οι αναρχικοί με καλυμμένα τα πρόσωπα με μάσκες, έσπασαν τα τζάμια του γραφείου, με σφυριά κατέστρεψαν τους υπολογιστές, ενώ φεύγοντας πέταξαν φειγ βολάν. Την επιθεσή τους ανακοίνωσαν με ανάρτησή τους στο indymedia.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ρουβίκωνα στην ιστοσελίδα του αναρχικού χώρου έχει ώς εξής:

«Δεν είναι περίοδος για μακροσκελείς θεωρητικές αναλύσεις. Όταν χιλιάδες άνθρωποι της τάξης μας απειλούνται με κατασχέσεις σπιτιών είναι η ώρα για δράση.

Όσοι συμμετέχουν σε διαδικασίες εξώσεων, κατασχέσεων και πλειστηριασμών των λαικών κατοικιών θα βιώνουνε και την αντίδραση των από τα κάτω. Σήμερα λίγο μετά της 10 το πρωί επιτεθήκαμε στο συμβολαιογραφείο της Δάλλας Πολυζώη Θηρεσία.

Η συγκεκριμένη συμβολαιογράφος συμμετέχει σε πλειστηριασμούς ακόμα και πρώτων κατοικιών ήδη από τις αρχές των διαδικασιών. Όσο για τον ισχυρισμό τους πως δε συμμετέχουν σε πλειστηριασμούς να γνωρίζουν στο συγκεκριμένο γραφείο πως δεν ξεγελιόμαστε και είμαστε πάντα βέβαιο για τις κινήσεις και τις δράσεις μας».

https://www.youtube.com/watch?v=yVtREDFgX1E

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...