Κόσμος

Ευρωπαϊκή Αλληλεγγύη σημαίνει «υποθηκεύω τη χώρα μου για 99 χρόνια στους Γερμανούς για να δίνουν υποβρύχια στην Τουρκία να βυθίσει τα πλοία μου»

H εταιρεία Thyssen Krupp Marine Systems θα παραδώσει έξι υποβρύχια στην Άγκυρα τα οποία κατασκευάστηκαν από κοινού με μια τουρκική εταιρεία μετέδωσε το Δελτίο Ειδήσεων του ARD.

Η γερμανική αριστερά (die Linke) καυτηρίασε την είδηση προδικάζοντας ότι αυτά τα έξι υποβρύχια θα χρησιμοποιηθούν εναντίον της Ελλάδας και της Κύπρου, δηλαδή δύο χωρών μελών της Ε.Ε. και του στενού πυρήνα της Ευρωζώνης.

Φοβερή ευρωπαϊκή αλληλεγγύη! Σωστά; Φορτώθηκε ο ελληνικός λαός ένα χρέος για να μη χρεοκοπήσουν οι γερμανικές τραπέζες αλλά οι Γερμανοί, ιστορικοί φίλοι των Τούρκων και πρωτεργάτες με το Φον Σάντερς της Γενοκτονίας της Ανατολίας, τους πουλάνε όπλα.

Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα όμως το πήγε ακόμη πιο πέρα αφού υποθήκευσε τη χώρα για 99 χρόνια ώστε οι Γερμανοί να φτιάχνουν υποβρύχια και να τα δίνουν στην Τουρκία ώστε να βυθίσει τα πλοία μας και να πνίξει τα αδέρφια μας, τους γονείς μας, τα παιδιά μας.

Είναι η ίδια Γερμανία που δε χαλά φράγκο για την άμυνά της ξεμένοντας από αεροπλάνα κι υποβρύχια, η οποία όμως μας τραβά το αυτί για τις δικές αμυντικές δαπάνες καθώς πρέπει να υπερεξοπλιζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε τα γερμανικά όπλα της. Υπάρχει βέβαια και περίπτωση να μη μας θυμώσει η Γερμανία, αν ψωνίσουμε κι εμείς από αυτήν.

Αυτή είναι η ευρωπαϊκή οικογένεια της οποίας είμαστε μέλη και έχουμε...κοινά σύνορα. Δίνει όπλα σε εκείνους που θέλουν να τα αλλάξουν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...