Κόσμος

Ενίσχυση με τρεις επιπλέον ταξιαρχίες το Ισραήλ λόγω πρεσβείας ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι θα διπλασιάσει τον αριθμό των στρατιωτών των μάχιμων μονάδων περιμετρικά της Λωρίδας της Γάζας και της Δυτικής Όχθης προκειμένου να αντιμετωπίσει ενδεχόμενες διαδηλώσεις Παλαιστινίων εναντίον της μεταφοράς, τη Δευτέρα, της αμερικανικής πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ.

Από τις 30 Μαρτίου, διαδηλώσεις πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή κατά μήκος των συνόρων μεταξύ της Λωρίδας της Γάζας. Το κίνημα διαμαρτυρίας θα κλιμακωθεί τη Δευτέρα κατά τη μεταφορά της πρεσβείας των ΗΠΑ από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ.

Εκπρόσωπος Τύπου του ισραηλινού στρατού ανακοίνωσε σότι θα αναπτυχθούν τρεις ταξιαρχίες του πεζικού, οι δύο εξ αυτών περιμετρικά της Λωρίδας της Γάζας κι άλλη μία στη Δυτική Όχθη. Επιπλέον, Ισραηλινοί συνοριοφύλακες θα κινητοποιηθούν για να βοηθήσουν τον στρατό, συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...