Κοινωνία

Ελάτεια: Aδίστακτοι ληστές επιτέθηκαν σε γεροντάκια - Οι κλέφτες γελάνε με την αστυνόμευση καταγγέλλει ο δήμαρχος

Το χάρο με τα μάτια τους είδαν τα ξημερώματα δύο ηλικιωμένοι, ένας άντρας 93 χρόνων και η γυναίκα του 85 χρόνων, στην Ελάτεια. Τρείς δράστες, κουκουλοφόροι, μπούκαραν στο σπίτι τους και αφού τους έδεσαν και τους έκλεισαν το στόμα, έκαναν άνω κάτω όλο το σπίτι. Σύμφωνα με τους οικείους τους, οι κλέφτες κατάφεραν να εντοπίσουν τις οικονομίες μιας ζωής που ξεπερνούν τις 15.000 ευρώ.

Σοκαρισμένοι οι συγγενείς τους, που βρήκαν το ηλικιωμένο ζευγάρι σε άσχημη κατάσταση, αλλά και η τοπική κοινωνία με το περιστατικό που εντείνει την ανασφάλεια τους σε μια εποχή που η εγκληματικότητα χτυπάει κόκκινο.

« Οι κλέφτες όχι μόνο δεν φοβούνται αλλά γελάνε με την έλλειψη αστυνόμευσης που αντιμετωπίζουμε τα τελευταία πολλά χρόνια» δηλώνει στο Lamianow o Δήμαρχος Ελάτειας Γιώργος Γώγος. «Η περιοχή είναι απροστάτευτη. Οι επίδοξοι κλέφτες κάνουν άφοβα τη «δουλειά» τους και συνεχίζουν την ανεξέλεγκτη δράση τους» υπογραμμίζει ο Δήμαρχος της πόλης, προσθέτοντας ότι είναι δικαιολογημένη η αγανάκτηση των πολιτών –και όχι μόνο στην Ελάτεια- αφού έχουν ξεχάσει πια τι σημαίνει ασφάλεια.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ