Κύπρος

Διπλό φονικό στην Κύπρο - Το DNA "δείχνει" τον 33χρονο (βίντεο)

“Ξετυλίγεται το κουβάρι” της διπλής δολοφονίας που διαπράχθηκε στις 18 Απριλίου στο Στρόβολο της Κύπρου.

Σε νέα σύσκεψη στο ΤΑΕ Λευκωσίας, την Τρίτη, παραδόθηκαν στους ανακριτές τα αποτελέσματα αναλύσεων DNA που έγιναν στο μαχαίρι και τα ματωμένα ρούχα, τα οποία εντοπίστηκαν το απόγευμα της Παρασκευής σε φουρνάκι στην πατρική κατοικία του 33 χρόνου Λοΐζου Τζιωνή. Σύμφωνα με τις αρχές φαίνεται ότι τα αποτελέσματα έδειξαν τον 33χρονο.

Πλέον, θα ακολουθήσουν νέες εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν το μαχαίρι συνάδει και με τα τραύματα που έφεραν τα δύο θύματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται να υπάρξει άλλη μια σύλληψη αν και οι ανακριτές θεωρούν πως το πάζλ της στυγερής δολοφονίας έχει συμπληρωθεί και αναζητούν επιπλέον στοιχεία έτσι ώστε να ανανεώσουν το διάταγμα κράτησης του 33χρονου την Παρασκευή όταν θα οδηγηθεί εκ νέου στο δικαστήριο.

Ο Λοΐζος Τζιωνής φαίνεται πως ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών κατά τη δολοφονία του Γιώργου Χατζηγεωργίου και της Ντίνας Σεργίου, σύμφωνα όσα φέρεται πως υποστήριξαν στους ανακριτές δυο εκ των συλληφθέντων.

Αυτό που επίκειται τώρα είναι η λήψη επαναληπτικών καταθέσεων από τους 4 βασικούς υπόπτους, με τελευταίο τον 33χρονο, καθώς οι ανακριτές επιδιώκουν να έχουν μία πιο ξεκάθαρη εικόνα με βάση τις μαρτυρίες των άλλων τριών, ώστε να κληθεί να απαντήσει σε σειρά νέων ερωτημάτων σε σχέση με τα γεγονότα της 18ης Απριλίου και να εντοπίσουν τυχόν αντιφάσεις.

Δείτε το βίντεο από τον ANT1:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές