Αθλητισμός

Δεκαεπτάχρονος παίχτης του Αστέρα Τρίπολης παίρνει μεταγραφή στη Μίλαν!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr ο Νίκος Μιχελής είναι έτοιμος να ντυθεί από τα κιτρινομπλέ του Αστέρα στα ροσονέρι της Μίλαν!

Ο Νίκος Μιχελής γεννηθείς στις 23/3/2001 που αγωνίζεται στις Κ-17 και Κ-20 του Αστέρα Τρίπολης ως μέσος αλλά και στόπερ, ετοιμάζεται για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, με τη μεταγραφή του στη Μίλαν! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr, ο παίκτης πέρασε από ιατρικά την περασμένη εβδομάδα στο Μιλάνο και αναμένεται να υπογράψει στους «ροσονέρι». Το ποσό που θα μπει στα ταμεία της ομάδας ανέρχεται στις 400.000 ευρώ με τον Αστέρα να διατηρεί και ποσοστό μεταπώλησης.

O νεαρός άσος άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις σε τουρνουά της Ιταλίας με την Εθνική και έτσι ετοιμάζεται για το μεγάλο άλμα.

Οι κιτρινομπλέ συνεχίζουν τα τεράστια deals, μιας και μετά τον Αντόνιο Ντοναρούμα, πραγματοποιούν μία ακόμα μεγάλη κίνηση αποδεικνύοντας ότι αποτελούν μια άψογη μονάδα παραγωγής ταλέντων.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα ο παγκόσμιας φήμης ατζέντης Πίνι Ζάχαβι ενέταξε στο πελατολόγιό του τον Τάσο Δουβίκα, ενώ από τον Αστέρα ξεκίνησαν την ποδοσφαιρική τους σταδιοδρομία οι Φορτούνης, Κουρμπέλης, Μπακασέτας... παίκτες που αγωνίζονται σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ (οι πρώτοι δύο είναι και αρχηγοί).

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...