Αρχείο

«Γρίφος» με την άγρια δολοφονία στον Ασπρόπυργο: Έλληνας παππούς σκότωσε 33χρονο Πακιστανό σύντροφο της 19χρονης εγγονής του

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία στον Ασπρόπυργο σύμφωνα με την αστυνομία, ωστόσο η γυναίκα που βρίσκεται στο επίκεντρο έχει... διαφορετική άποψη! Σύμφωνα με την αστυνομία, ο παππούς της δολοφόνησε με σκαλιστήρι τον 33χρονο Πακιστανό σύντροφο της έξω από το σπίτι τους .

Ωστόσο, η 19χρονη κοπέλα μίλησε σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και δήλωσε πώς δεν διέπραξε ο παππούς της το έγκλημα.

"Δεν το έκανε ο παππούς μου", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όμως, στο δελτίο Τύπου της Αστυνομίας αναφέρεται πως δράστης είναι ένας 62χρονος συγγενής της 19χρονης κοπέλας.

Είναι μια υπόθεση που προκάλεσε «μούδιασμα» σε ολόκληρη τη χώρα. Η δολοφονία του 33χρονου Πακιστανού στον Ασπρόπυργο εξιχνιάστηκε… σε χρόνο dt από τις Αρχές, ωστόσο μια 19χρονη γυναίκα, που φέρεται να βρίσκεται στο επίκεντρο της υπόθεσης, δημιουργεί ερωτήματα.

Τον δράστη της άγριας δολοφονίας του 33χρονου Πακιστανού, που έγινε το Σάββατο στον Ασπρόπυργο συνέλαβε η αστυνομία.

Πρόκειται για έναν 62χρονο, ο οποίος είναι ο παππούς της συντρόφου του θύματος. Ως κίνητρο της ανθρωποκτονίας φέρονται οικογενειακές διαφορές. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει και ένα παιδάκι που είναι σήμερα δύο ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης ποτέ δεν ήθελε η εγγονή του να έχει σχέσεις με το θύμα και αρκετές φορές στο παρελθόν είχαν διαπληκτιστεί. Το μοιραίο βράδυ η κατάσταση ξέφυγε και ο 62χρονος πήρε ένα γεωργικό εργαλείο, πιθανότατα σκαλιστήρι, και χτύπησε πολλές φορές τον 33χρονο, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν πως ο 33χρονος «απείλησε» τον 62χρονο πως θα πάρει την εγγονή του και το παιδί τους και θα πάνε να ζήσουν στο Πακιστάν.

Ήταν η στιγμή που ο παππούς της τα «έχασε» και του επιτέθηκε με ένα σκαλιστήρι. Τού κατάφερε τραύματα στο κεφάλι και το σώμα, με αποτέλεσμα ο άνδρας από το Πακιστάν να πέσει νεκρός και η δολοφονία

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Απολογείται την Τετάρτη ο 62χρονος

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, ο παππούς της 19χρονης συνελήφθη και την Τετάρτη, 02.05.2018 αναμένεται να απολογηθεί. Εκεί θα αποδειχθεί αν τα όσα υποστήριξε η εγγονή του έχουν βάση ή αν κάτι διαφορετικό συνέβη…

Η αντιφατική δήλωση και η θέση της ΕΛ.ΑΣ. για την άγρια δολοφονία

Βέβαια η κοπέλα ίσως ήθελε να προστατεύσει τον παππού της, ή να είπε όσα είπε για λόγους που δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστό. Ωστόσο, όπως προαναφέραμε, οι Αρχές δεν έχουν καμιά αμφιβολία για την υπόθεση.

Αρκεί κανείς να διαβάσει την ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση, η οποία αναφέρει συγκεκριμένα:

«Εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 33χρονου υπηκόου Πακιστάν, ο οποίος βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος, φέροντας τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο σε διάφορα σημεία του σώματός του, απογευματινές ώρες της 28-4-2018, έξω από την είσοδο οικοπέδου στην περιοχή του Ασπροπύργου.

Από την συνδυαστική έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, εξακριβώθηκε ότι δράστης της ανθρωποκτονίας είναι 62χρονος ημεδαπός, συγγενικό πρόσωπο της συντρόφου του θύματος. Ως κίνητρο των πράξεών του φέρονται οικογενειακές διαφορές.

Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Δείτε το βίντεο από το "Ε":

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ