Κοινωνία

Γλίτωσαν με την βοήθεια του Αγίου Πνεύματος - Δύο αυτοκίνητα έφυγαν στον γκρεμό στα Δύο Βουνά! (εικόνες)

Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους ήταν δύο οδηγοί που έφυγαν στον «γκρεμό» το βράδυ της Κυριακής. Παραμονές του Αγίου Πνεύματος οι οδηγοί δύο αυτοκινήτων και ο συνοδηγός του ενός, γλίτωσαν τα χειρότερα με την βοήθεια του Αγίου Πνεύματος.

Τα δύο ατυχή περιστατικά συνέβησαν κοντά στο χωριό Δυο Βουνά του δήμου Λαμιέων στον χωματόδρομο που οδηγεί προς την περιοχή Άγιο Πνεύμα, εκεί όπου πολίτες κατασκηνώνουν λόγω της σημερινής γιορτής.

Το 1ο χρονικά ατύχημα έλαβε χώρα λίγο πριν τις δέκα το βράδυ. Στο Ι.Χ επέβαινε μόνο ο οδηγός ο όποιος έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το όχημα να πέσει στο γκρεμό και εκείνος να εγκλωβιστεί σε αυτό. Ευτυχώς εκείνη την ώρα από το σημείο περνούσε ένας νεαρός που είδε το προπορευόμενο Ι.Χ να «εξαφανίζεται» μιας και τα φώτα του χάθηκαν ξαφνικά και ο ίδιος αντιλήφθηκε τι συνέβη. Άμεσα έψαξε στο σημείο βρήκε το τουμπαρισμένο Ι.Χ και τον οδηγό καλώντας βοήθεια.

Στο σημείο βρέθηκαν πυροσβέστες της 7ης ΕΜΑΚ και της Π.Υ. Λαμίας.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον ηλικιωμένο οδηγό ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Παράλληλα με την διάσωση στο πρώτο ατύχημα είχαμε και το δεύτερο ατύχημα. Γνωστοί του ηλικιωμένου άνδρα που τούμπαρε με τον πρώτο όχημα μετέβησαν στο σημείο προκειμένου να βοηθήσουν. Και το δικό τους όχημα όμως βγήκε εκτός δρόμου.

Για το περιστατικό ενημερώθηκαν οι πυροσβέστες που έσπευσαν και εκεί ωστόσο δεν χρειάστηκε να επέμβουν αφού οι δύο νεαροί που επέβαιναν στο όχημα είχαν βγει από αυτό, ελαφρά τραυματισμένοι.

Εν εκ των δύο είχε εγκλωβιστεί στο όχημα, επεγκλωβίστηκε από πολίτες και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Πηγή

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ