Αθλητισμός

Γι’ αυτό ο Τίγρης «καθάρισε» Χιμένεθ - Τι άκουσε από τον Ισπανό και «τα πήρε» - Αποκαλύψεις-φωτιά

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τον πάγκο της ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ, καθώς, όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο θέμα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποφάσισε να προχωρήσει σε αντικατάσταση του Ισπανού τεχνικού, ενώ ήδη έχουν γίνονται διεργασίες για τον διάδοχό του στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο, με το όνομα του Μαρίνου Ουζουνίδη να θεωρείται αυτή τη στιγμή το πρώτο φαβορί.

Όπως λέγεται και γράφεται εδώ και λίγη ώρα, το οικονομικό ήταν ο βασικός λόγος που οι δύο πλευρές «τα έσπασαν», ωστόσο αυτό δεν είναι ήταν το μοναδικό πρόβλημα που έφερε τη «ρήξη» στις σχέσεις του αφεντικού της Ένωσης με τον 54χρονο κόουτς.

Σίγουρα έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι ο Μανόλο Χιμένεθ ζήτησε αυξημένες αποδοχές στο νέο του συμβόλαιο, αλλά δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος που ανάγκασε τον Τίγρη να πάρει την απόφαση να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή. Εξάλλου, το αφεντικό της ΑΕΚ πρότεινε όντως συμβόλαιο με καλύτερους όρους στον Μανόλο Χιμένεθ και σίγουρα η πρόταση αυτή ήταν πολύ καλύτερη απ’ αυτή που φέρεται να έχει στα χέρια του ο Ισπανός τεχνικός από τη Λας Πάλμας.

Εκτός, λοιπόν, από το οικονομικό, ο Δημήτρης Μελισανίδης αρνήθηκε να δώσει στον 54χρονο κόουτς συμβόλαιο μεγαλύτερο από το ένα έτος. Όπως σας αποκαλύψαμε σε πρωινό ρεπορτάζ, ο Μανόλο Χιμένεθ απαίτησε συμβόλαιο μεγαλύτερης διάρκειας, κάτι που ο Τίγρης προφανώς δε θέλησε να προσφέρει, παρόλο που ο Ισπανός τεχνικός οδήγησε την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα σε μία άκρως επιτυχημένη σεζόν.

Παράλληλα, ο 54χρονος κόουτς ζήτησε από τη διοίκηση να έχει πιο ενεργό στο μεταγραφικό σχεδιασμό. Όπως σας αναφέραμε σε άλλο ρεπορτάζ, ο Μανόλο Χιμένεθ ήθελε να γίνει ένας μάνατζερ αγγλικού τύπου στην ΑΕΚ, κάτι σαν τον Αρσέν Βενγκέρ στην Άρσεναλ, προκειμένου να έχει το απόλυτο κουμάντο στον προγραμματισμό. Στην Ένωση, όμως, δεν είχαν καμία διάθεση να δώσουν τόσο αυξημένες αρμοδιότητες στον Ισπανό προπονητή, ο οποίος, βεβαίως, είχε αποδείξει με παλαιότερες εισηγήσεις του ότι δεν είχε και το καλύτερο «μάτι» στις μεταγραφές.

Sportdog.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ