Κόσμος

Γιατρός αφαίρεσε τα όργανα μωρού για να το κάνει κορίτσι

Γιατρός αποφάσισε να προχωρήσει στην αφαίρεση των γεννητικών οργάνων ενός νεογέννητου αγοριού, προκειμένου να… επιβεβαιωθεί η πρόβλεψή του ότι επρόκειτο να γεννηθεί κορίτσι. Το βρέφος δεν άντεξε την επίπονη διαδικασία και πέθανε.

Το απίστευτο αυτό περιστατικό διαδραματίστηκε σε μια ιδιωτική κλινική στην Ινδία, με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης να σημειώνουν πως ο γιατρός, ο οποίος είχε ενημερώσει την οικογένεια της εγκύου μετά τον τελευταίο υπέρηχο ότι θα αποκτήσει κορίτσι, δεν ήθελε να… εκτεθεί γι’ αυτό και αποφάσισε να υποβάλλει σε χειρουργική επέμβαση το νεογέννητο αγοράκι προκειμένου να του αφαιρέσει τα γεννητικά όργανα.

Όμως το βρέφος δεν επέζησε και ο Ινδός γιατρός ενημερώνοντας τους γονείς για τον θάνατό του, τους είπε πως το κοριτσάκι τους είχε γεννηθεί με δυσμορφίες και πέθανε λίγο μετά τη γέννα.

Οι γονείς δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς του γιατρού, ο οποίος πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινικές διώξεις, την απώλεια της άδειας ασκήσεως του ιατρικού επαγγέλματος αλλά και το κλείσιμο του μαιευτηρίου του, σε περίπτωση που οι κατηγορίες εναντίον του αποδειχθούν βάσιμες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...