Αθλητισμός

Γήπεδο ΑΕΚ: Σηκώνονται και οι θύρες 1-2 στην «Αγια-Σοφιά» (Βίντεο)



Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Η "Αγια-Σοφιά" παίρνει όλο και περισσότερο μορφή, καθώς πλέον σηκώνεται και η εξέδρα από την πλευρά του άλσους, όπου ήταν η θύρα 1-2 στην παλιά έδρα της Ένωσης.

Σε φουλ ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ενημέρωσε ότι άρχισε πλέον να σηκώνεται και η εξέδρα από την πλευρά του άλσους, εκεί όπου ήταν η θύρα 1-2 στο παλιό γήπεδο της Ένωσης.

Οι «κιτρινόμαυροι» ανέβασαν, μάλιστα, και σχετικό βίντεο στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο Facebook. «Από την πλευρά του Άλσους, εκεί που ήταν η Θύρα 1-2 στο παλιό γήπεδο! Σηκώνεται και η απέναντι πλευρά της Αγιά Σοφιάς #ourhome#ourhistory #agiasofia #weareback #neafiladelfia», έγραψαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ.

Το βίντεο της Ένωσης

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FAEK.FC.OFFICIAL%2Fvideos%2F2161166847258115%2F&show_text=0&width=560

Κάθε μέρα που περνάει, το γήπεδο της ΑΕΚ παίρνει όλο και περισσότερο μορφή, με τους φίλους της Ένωσης να βλέπουν το όνειρο τους να γίνεται πραγματικοτήτα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...