Εκκλησία

Γέροντας Βασίλειος: Συγκλονιστική προφητεία για ΣΥΡΙΖΑ και Αλέξη Τσίπρα (βίντεο)


Ο Γέροντας Βασίλειος ο Καυσοκαλυβίτης επιβεβαιώνεται για την επέλαση του ΣΥΡΙΖΑ και για τον ίδιο τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Ο Γέροντας Βασίλειος ο Καυσοκαλυβίτης σε μια συζήτηση που είχε με τα πνευματικά του παιδιά στις 8 Σεπτεμβρίου του 2011, όταν ρωτήθηκε για το ’’ΣΥΡΙΖΑ’’, τις εκλογές και για το ποιά είναι η γνώμη του, τους είπε τα εξής: «Αν βγει αυτός (ο Αλέξης Τσίπρας) θα μας κόψει σύριζα! Θα αποτελειώσει την Ελλάδα. Ο Τσίπρας ή «τσούπρα» (όπως έλεγε γελώντας), θα φέρει τον Βασιλιά.»

Τότε ένα από τα πνευματικά του παιδιά πετάχτηκε και του είπε «Μα αυτός γέροντα είναι κουμουνιστής!», και ο γέροντας του απάντησε χαμογελώντας: «Τσίπρας είναι, ότι θέλει κάνει..»

Απόσπασμα από την εκπομπή ‘’ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ’’ με τον Διονύση Μακρή 7/5/2017 – Πειραϊκή Εκκλησία (ραδιόφωνο).
https://www.youtube.com/embed/E3kd3IG8uPE

orthodoxia.online

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...