Περιβάλλον

Βουβάλι στέλνει ιπτάμενο ένα λιοντάρι για τα μάτια… μιας σαύρας (βίντεο)

Οι μάχες για επιβίωση ή ζευγάρωμα στο ζωικό βασίλειο μπορεί να είναι επικές αλλά και επώδυνες. Οι λάτρεις των ντοκιμαντέρ θα έχουν δει αρκετές φορές ζώα να παλεύουν μέχρι τελικής πτώσης για να φάνε ή για να… αποφύγουν να γίνουν το γεύμα κάποιου άλλου που τα έβαλε στο μάτι.

Στο βίντεο που δημοσίευσε το timeslive.co.za βλέπουμε μία σπάνια μάχη για τα μάτια… ενός τρίτου ζώου. Όλα ξεκίνησαν όταν μια σαύρα έγινε εύκολη λεία για μια αγέλη νεαρών λιονταριών.

Τα λιοντάρια που ήθελαν να παίξουν με τη σαύρα πριν την φάνε δεν μπορούσαν να φανταστούν τι θα ερχόταν κατά πάνω τους. Δύο από αυτά απομονώθηκαν για να απολαύσουν το θήραμά τους και το ένα δέχτηκε αιφνιδιαστική επίθεση από ένα βουβάλι.

Tόσο η επίθεση του βουβαλιού όσο και η τριπλή τούμπα στον αέρα του λιονταριού είναι θεαματικές. Από το βίντεο δεν ξεκαθαρίζεται αν τελικά η σαύρα έζησε, παρόλα αυτά η επιχείρηση διάσωσης από του βουβάλι στέφθηκε με επιτυχία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...