Εσωτερική Ασφάλεια

Βίντεο ντοκουμέντο από την επιχείρηση των ΕΚΑΜ για σύλληψη των δύο δραπετών του Πειραιά (Εικόνες-Βίντεο)

Τη στιγμή που οι άνδρες των ΕΚΑΜ εντοπίζουν, μπαίνουν στο διαμέρισμα και συλλαμβάνουν τους δύο κακοποιούς οι οποίοι δραπέτευσαν το απόγευμα της Τετάρτης από το λιμάνι του Πειραιά, αποκαλύπτει με αποκλειστικό βίντεο το CNN Greece.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, η επιχείρηση ήταν απολύτως συντονισμένη, καθώς τα ΕΚΑΜ είχαν εντοπίσει το διαμέρισμα και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους δύο δραπέτες, οι οποίοι είχαν μαζί τους ένα πιστόλι.

Αμέσως μετά τη σύλληψή τους οι δύο κακοποιοί μεταφέρθηκαν στη ΓΑΔΑ.

Το εσωτερικού του διαμερίσματος, που είχε ενοικιαστεί από τρίτο άτομο πριν από κάποιους μήνες, ήταν σε άθλια κατάσταση ενώ άγνωστο παραμένει το από πότε οι δύο δραπέτες κατέφυγαν στο συγκεκριμένο σημείο.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Τετάρτης, τέσσερις Αλβανοί υπήκοοι απέδρασαν κατά την μεταγωγή τους στην Κρήτη, από το λιμάνι του Πειραιά.

Συγκεκριμένα, την ώρα που το βανάκι της αστυνομίας εισήλθε στο πλοίο, κάτω από άγνωστες συνθήκες, οι κρατούμενοι έβγαλαν τις χειροπέδες, απώθησαν τους αστυνομικούς και διέφυγαν.

Λίγη ώρα αργότερα, συνελήφθησαν δύο από τους τέσσερις κρατούμενους.

https://www.dailymotion.com/video/x6jdipv

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...