Κόσμος

Αυτή η γυναίκα κάνει κάτι πραγματικά αηδιαστικό μέσα στην πισίνα (βίντεο)

Θύελλα επικριτικών (στην πλειοψηφία τους) σχολίων έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του Διαδικτύου.

Γιατί μπορεί στις διακοπές μας όλοι να αισθανόμαστε λίγο πιο άνετα, απαλλαγμένοι από το άγχος της καθημερινότητας, ωστόσο αυτή η γυναίκα φαίνεται πως το… παράκανε!

Μπορεί πάλι και να μην είχε ελεύθερο χρόνο, αποφασίζοντας να μετατρέψει μια πισίνα στην προσωπική της μπανιέρα.

Αυτό που έκανε ωστόσο, εξόργισε ολόκληρο το διαδίκτυο, αφού καταπάτησε κάθε κανόνα υγιεινής και ευπρέπειας (sic).

Μια παχουλούλα λοιπόν τουρίστρια στη Φλόριντα των ΗΠΑ δεν δίστασε να προκαλέσει… αηδία και στομαχικές διαταραχές, θεωρώντας καλή ιδέα να βγάλει το ξυραφάκι της και να αρχίζει να ξυρίζει τα πόδια της μέσα στην πισίνα. Λίγο πιο πέρα παιδιά κολυμπούν και βουτούν το κεφάλι της μέσα στο νερό.

Αυτόπτης μάρτυρας κατέγραψε μάλιστα το σιχαμερό περιστατικό με το κινητό του και ανέβασε εξοργισμένος το βίντεο στα social media. Ήταν πάντως και ο μόνος που φαίνεται να εξοργίστηκε από το αποκρουστικό θέαμα και την ανάρμοστη συμπεριφορά της γυναίκας, αφού μάλλον οι υπόλοιποι δεν το πρόσεξαν καν…

«Σκέψου να καταπιείς κατά λάθος νερό σε αυτήν την πισίνα», σχολίασε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος εξέφρασε την εύλογη απορία του πώς μια γυναίκα που αδιαφορεί τόσο για τη γνώμη των άλλων, ενδιαφέρεται τελικά για την τριχοφυΐα των ποδιών της δημοσίως!

https://youtu.be/mjCOqiWogok

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ