Πολιτική

Αραχωβίτης (ΣΥΡΙΖΑ): Οι πολίτες «υποχρέωσαν» την κυβέρνηση να εφαρμόσει το Μνημόνιο

«Οι πολίτες αποφάσισαν ή υποχρέωσαν, διαλέξτε όποια έκφραση θέλετε, την κυβέρνηση να εφαρμόσει τη συμφωνία» υποστήριξε μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Αραχωβίτης γιατί, όπως είπε, «γνώριζαν ότι είχε κοινωνικές ευαισθησίες».

Σύμφωνα με τον ίδιο με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η χώρα βγήκε από την απομόνωση ενώ «το 2012 και το 2013 η Ελλάδα πήγαινε σε διεθνή συνέδρια και ήταν σε απομόνωση».

Σε ερώτηση για το ότι η Ελλάδα ήταν απομωνομένη το πρώτο εξάμηνο του 2015, ο κ. Αραχωβίτης υποστήριξε ως επιχείρημα ότι «ίσα-ίσα τότε ήμασταν στο επίκεντρο. Μπορεί να ήμασταν επειδή δεν συμφωνούσαν με την πολιτική μας αλλά η ελληνική αντίσταση είχε μπει στην ατζέντα και στο επίκεντρο όλων των διεθνών συνομιλητών μας».

«Έχουμε την τάση να ξεχνάμε το ταγκ this is a coup, όταν όλη η διεθνής κοινότητα ήταν στο πλευρό της Ελλάδας και έλεγε ότι αυτό που γίνεται στην πλάτη της Ελλάδς ήταν πραξικόπημα» συμπλήρωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τον ίδιο, πάντως, η αύξηση του ΦΠΑ από το 23% στο 24% «είχε προσυμφωνηθεί από το μέιλ Χαρδούβελη» (σ.σ. αν και δεν υπήρξε ποτέ συμφωνία στο μέιλ Χαρδούβελη).

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...