Κοινωνία

Απόφαση σταθμός: Από δάνειο 125.000 θα πληρώσει μόνο 13.400 ευρώ!

Μια απόφαση σταθμό, η οποία μάλιστα είναι και τελεσίδικη, εξέδωσε το Ειρηνοδικείο Πατρών, καθώς προχώρησε στην διαγραφή μεγάλου τμήματος χρέους μιας 42χρονης.

Μάλιστα η γυναίκα γλιτώνει την κατοικία της από πλειστηριασμό που ήταν θέμα χρόνου να γίνει. Το χρέος της συγκεκριμένης γυναίκας ανερχόταν σε περίπου 125 χιλιάδες ευρώ, από τα οποία, τώρα καλείται να πληρώσει τα 13.400 ευρώ και μάλιστα σε βάθος χρόνου, με παράλληλη περίοδο χάριτος.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο Γιώργο Γιαπρακά, ο οποίος χειρίστηκε την υπόθεση, από την αρχική δανειοδότηση ύψους περίπου 125.000 ευρώ, η 42χρονη διαζευγμένη μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού, θα κληθεί να καταβάλλει στην τράπεζα μόλις 13.400 ευρώ. Και μάλιστα αυτό το ποσό μέσα σε βάθος χρόνου εικοσαετίας και περίοδο χάριτος 5 ετών. Πρακτικά, από το 2023 και μετά η 42χρονη θα πρέπει να πληρώνει δόση περίπου 56 ευρώ τον μήνα.

thebest

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...