Αθλητισμός

Αποκάλυψη Κούγια για πρόταση του Ολυμπιακού: «Μας δίνει 1 εκατ. ευρώ, θέλουμε 1,5 και δύο παίκτες»! Για ποιον παίκτη θα γίνει "μάχη";

Στην αποκάλυψη ότι ο Ολυμπιακός προσφέρει στην ΑΕΛ, 1 εκατομμύριο ευρώ για να αποκτήσει τον Γιάννη Μασούρα, προέβη ο ιδιοκτήτης των "βυσσινί", Αλέξης Κούγιας.

Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε στην "Live Sport" και αποκάλυψε την ερυθρόλευκη πρόταση, όμως τόνισε ότι η Λάρισα θέλει 1.5 εκατ. ευρώ, συν δύο ποδοσφαιριστές, για να παραχωρήσει τον νεαρό μπακ - χαφ.

«Πράγματι, ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει την καλύτερη πρόταση. Είναι 1.000.000 ευρώ, ενώ έχουμε προσφορές ελαφρώς μικρότερες από την Κοπεγχάγη και τη Μπλάκμπερν (σ.σ. φέρεται να φτάνουν στις 850.000 ευρώ), οι οποίες όμως μας δίνουν επιπλέον 10.000 ευρώ για κάθε ματς που θα παίζει ο παίκτης», ανέφερε ο κ.Κούγιας στη "Live Sport", ενώ πρόσθεσε πως:

«Εμείς ως ΑΕΛ θέλουμε 1.500.000 ευρώ, το 10% σε περίπτωση μεταπώλησης του ΜΑσούρα και δύο νεαρούς παίκτες από τον Ολυμπιακό, από αυτούς που δεν παίζουν συχνά, αλλά για εμάς θα είναι πολύτιμοι». 

Ενώ καταλήγοντας είπε ότι: «Ο Μασούρας θα υπογράψει αυτές τις μέρες με την ΑΕΛ την επέκταση του συμβολαίου του για ακόμη δύο χρόνια, δηλαδή θα λήγει το 2020. Πρόκειται για έναν από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες ποδοσφαιριστές, και εάν κι εφόσον παραχωρηθεί, θα πρέπει να γίνει στη σωστή τιμή». 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ