Αθλητισμός

Αποθεώνουν τους παίκτες της ΑΕΚ - Απονομή και αγκαλιά με τον κόσμο οι πρωταθλητές! [Εικόνες]

Το πρωτάθλημα στα «κιτρινόμαυρα» έπειτα από 24 χρόνια, με την απονομή να γίνεται στη Ριζούπολη! Δείτε φωτογραφίες και βίντεο μέσα από τον αγωνιστικό χώρο, όπου οι παίκτες της ΑΕΚ «πνίγηκαν» στις αγκαλιές των οπαδών!

Το γήπεδο «έβραζε» από νωρίς. Το «σήκωσε το, το... τιμημένο», αντηχούσε από νωρίς στις κερκίδες και μετά το τέλος του ενενηνταλέπτου η αναμονή τους έλαβε τέλος! Ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, Γιώργος Στράτος, μπήκε στο γήπεδο με την κούπα του πρωταθλητή, έφτασε στην ειδική κερκίδα που είχε στηθεί για την απονομή και μετά είχε σειρά η ομάδα.

Πρώτος μπήκε ο Μανόλο Χιμένεθ με τους συνεργάτες του και ακολούθησαν οι παίκτες, με τον κόσμο να φωνάζει ρυθμικά τα ονόματά τους. Ο Λυμπερόπουλος αποθεώθηκε και στη συνέχεια μπήκε ο αρχηγός Μάνταλος, με τον κόσμο να παραληρεί! Η Κούπα σηκώθηκε στον αθηναϊκό ουρανό και οι κερκίδες πήραν φωτιά! Η ΑΕΚ πρωταθλήτρια έπειτα από 24 χρόνια!

Στη συνέχεια, οι παίκτες παραδόθηκαν... στη λατρεία του κοινού τους! Ο Όγκνιεν Βράνιες, o Ούρος Τσόσιτς, ο Γιώργος Γιακουμάκης, ο Ροντρίγκο Γκάλο, ο Νίκλας Χουλτ και οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» πνίγηκαν στις αγκαλιές των οπαδών της ΑΕΚ, που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και έβγαλαν φωτογραφίες, φώναξαν συνθήματα και αποθέωσαν τους κατακτητές του φετινού πρωταθλήματος!

πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης